Moje sladké tajemství

Tají rozchod s mladším partnerem?

Herečku Vandu Hybnerovou (50), která je hvězdou seriálu Ulice, těší v poslední době pouze pracovní úspěchy. V soukromém životě už je to prý horší a to především v lásce. Sice tvrdí, že je zadaná, přičemž jejím partnerem má být výrazně mladší Jakub Choura (37), ale pravdou údajně je, že už spolu poslední dobou prakticky netráví žádný společný čas.

Každý to vidí trochu jinak Její partner se prý nemůže smířit s tím, že se jejich vztah nikam nehýbe. Vanda se totiž údajně vyhýbá jakémukoliv vázání a působí jako žena, která hledá volný vztah. A to prý Jakuba příliš nebaví a několikrát to měl dát i pořádně ostře najevo.

Přitom herečka před časem přiznala, jak těžce nese skutečnost, že její dcera Josefína (25) už s ní nebydlí a druhá Antonie (21) se pomalu také osamostatňuje.

Svého mladšího přítele už dlouho nevyvedla do společnosti.

„Nedávno odjela dcera se zvířaty na Vysočinu. Přišla jsem do pražského bytu, kde mě nevítal ani kocour,“ smutně přiznala Hybnerová. Proč si tedy k sobě nechce nastěhovat partnera? Společnost se od ní odvrací Vanda má navíc údajně dlouhodobě i problém s navazováním nových kontaktů.

Lidé, kteří ji osobně neznají, ji totiž prý přehlížejí. Spojují si totiž herečkou s jejími rolemi protivných žen. Raději se jí tak vyhýbají. Podobně to prý u ní funguje i v případě seznamování s muži. Ti prý mají vůči ní předsudky a bojí se, že je i ve skutečnosti stejná jako její ostavy. Možná i proto se snaží tak nějak držet při životě její vztah s Jakubem. Uvědomuje si totiž, že od rozchodu s exmanželem Sašou Rašilovem (47) v roce 2014 vlastně neměla fungující vztah.

Je ale jasné, že Chourova trpělivost nebude nekonečná. Sice se doposud prý dokázali vždy nějak usmířit a užít si třeba společný víkend, ovšem evidentně své odlišné představy o životě řeší jen povrchově a skutečné jádro problému tak přehlížejí.

Vanda na sebe navíc v poslední době i přestala dbát. Údajně má dokonce i do práce občas chodit rovnou ze stáje. Jakoby snad tak dávala najevo, že už se nemá ani pro koho parádit. Je tedy možné, že už spolu ani nejsou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden