Moje šťastná hvězda

Tají sladkou novinku?

Tak moc si přála mít miminko, až má nakonec hned dvě. Bohužel ale jen v seriálu. Ostřílená herečka Lucie Polišenská (34) už delší dobu tají identitu svého partnera a zatím se jí to daří.

Údajně spolu mají chodit už od června minulého roku. Její kamarádka se měla svěřit s tím, že je to mezi nimi vážné a chtějí jejich vztah posunout dál. O svatbu Polišenské prý ani tak nejde, chtěla by spíš miminko.

Je opravdu těhotná?

A jak se zdá, partner ji asi vzal za slovo. Nedávno se začalo proslýchat, že by měla být sympatická Lucie v jiném stavu. Nelze si totiž nevšimnout, že poslední dobou září jako sluníčko.

Navíc teď, když natáčí scény s  miminkem, je jako v  sedmém nebi. „Musím říct, že kluci jsou hrozně hodní, spolupracují a na to, že je mají v náručí cizí lidé, jsou úplně zlatí,“ rozplývala se nad nimi.

Miminko si přála už dlouhou řádku let

A nutno podotknout, že by z ní byla opravdu dobrá maminka. Toho si měly všimnout i její kolegyně, které mají žasnout nad tím, jak moc jí to s dětmi jde.

Snad je všechno, co se říká, pravda a ona už tam bude v rukou držet vlastního vytouženého potomka. Za to dlouhé čekání si ho opravdu zaslouží, tak snad se nakonec nic nepokazí. Budeme držet pěsti. Třeba nakonec dojde i na tu veselku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden