Moje šťastná hvězda

Tají snad milence?

Je to nějaký ten pátek, co herečka Veronika Žilková (58) odletěla spolu se svou dcerou Kordulou (14) z Izraele a manžela Martina Stropnického (63) tam nechala.

Přestalo to herečku v manželství bavit?

Jako důvod uvedla to, že chce být nablízku své nemocné mamince, která momentálně slaví už 96. narozeniny. A také se jí stýskalo po všech dětech a vnoučatech. V

Česku je momentálně šťastná a je ve spojení se všemi svými milovanými. O svou maminku se stará ukázkově, to se musí nechat, ale co dalšího je náplní jejího volného času? Proslýchá se, že by to mohl být chlap.

Jde jen o nezávazný flirt?

Když na to má Žilková čas, ráda si zajde na procházku, na nákup nebo zkrátka někam, kde se uvolní a bude mít chvilku čas jen sama pro sebe. Skutečně ale všechny vycházky absolvuje zcela o samotě?

Podle zdrojů z hereččina okolí jí má totiž společnost dělat jakýsi muž. Může jít o rodinného známého, to ano, ale také může jít o nějakého tajného milence.

Jeho indentita zatím není známá a všechno je tak trochu zahalené tajemstvím.

Jak se k tomu postaví manžel?

Co by na to ale řekl její manžel Martin, kterého od Veroniky dělí desítky tisíc kilometrů? Nadšený by určitě nebyl. Svou ženu pustil zpátky do vlasti jen z jistých důvodů a určitě ne proto, aby se za jeho zády stýkala s někým jiným.

Jak ale mohou všechno řešit, když jsou od sebe tak daleko. Je tak dost možné, že bude Stropnický nucen vrátit se zpátky do Česka a všechno dát zase do pořádku.

Sám má jistě spoustu starostí a tohle mu tak ještě scházelo. Třeba se k této spekulaci vyjádří i někdo další a alespoň trochu všechno objasní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden