Moje šťastná hvězda

Tají snad Tomicová vážnou nemoc?

Vypadalo to, že je Pavla Tomicová z nejhoršího venku, nejspíš ale bohužel nikdy nebyla.

Televizní diváci mají obavy o sympatickou herečku Pavlu Tomicovou (61). Ta znenadání končí v seriálu ZOO a také přerušila svoji divadelní kariéru. Co se v jejím životě událo?

V minulém čísle jsme vás informovali o tom, že oblíbená herečka Pavla Tomicová (61) náhle končí v seriálu ZOO. Tehdy se povídalo, že se měla sesypat z nešťastné lásky a uzavřela se před světem.

V ZOO si ji diváci zamilovali, jenže tam končí!

Nikdo neví, co s ní přesně je

Momentálně ale kolují českým internetem trochu jiné informace, které hereččiny příznivce značně znepokojují. Povídá se, že tají vážnou nemoc, jež jí znemožňuje vykonávat její profesi. Co se s Pavlou Tomicovou děje? Napětí okolo zdravotního stavu Tomicové vrcholí.

Po náhlém konci v seriálu ZOO totiž oznámilo její absenci i divadlo, ve kterém hraje. Herečka se navíc údajně přesunula z Prahy zpátky do Hradce Králové, kde bydlela v době, kdy ještě tvořila pár s manželem Ondřejem Malým (58).

Konec v ZOO i v divadle

Náš zdroj, který má informace z natáčení ZOO, tvrdí, že se dokonce několikrát neomluvila a nedorazila do práce. To ale její manažerka popřela. „Bez omluvy na plac určitě nedorazila,“ stojí ve vyjádření.

Změny ale oznámilo i Klicperovo divadlo, v němž herečka působí v rámci her Její pastorkyňa, Koule či Brokolice na Marsu. Tomicová se ani v jedné z nich neobjeví minimálně celý duben.

Ondřej Malý (58) si udělal dítě s její nejlepší kamarádkou. To se neodpouští.

Nechce nic prozradit

Herečka se k celé situaci dlouho nevyjadřovala, nakonec ale přece jen promluvila, nicméně její odpověď je bohužel vodou na mlýn všem, kteří o ní vypouštějí do světa různé konspirační teorie.

Tomicová uvedla, že je vše na dlouhé vyprávění a hereckou kariéru jen přerušuje. Těžko tak říct, co je pravým důvodem. Povídá se, že se léčí s vážnou nemocí a vůbec netuší, co bude dál.

Bolestné setkání s manželem?

Jiné zdroje zase uvádějí, že se před pár týdny setkala se svým manželem Ondřejem Malým a bohužel ji to dostalo na dno psychických sil. Sice se s ní rozešel na konci roku 2021, ale pro Tomicovou to je prý stále velmi bolestivá záležitost.

Tím spíš, když od ní odešel za její tehdy nejlepší kamarádkou, herečkou ze seriálu Slunečná Kristýnou Kociánovou (39). V redakci tak doufáme, že se Tomicová brzy dostane z nejhoršího a bude mít zase úsměv na tváři.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden