Moje šťastná hvězda
Tají Stašová nového bohatého milence?
Tají Stašová nového bohatého milence?

Září štěstím a vypadá lépe než kdykoli předtím. Herečka Simona Stašová (69) má tajit nového muže ve svém životě. Povídá se, že je pohádkově bohatý!

Své soukromí vnímá jako posvátnou záležitost a kromě rodiny do něj nechce nikoho pouštět. Vypátrat tak ze života Simony Stašové (69) nějakou novinku není vůbec snadné. Náš zdroj z jejího blízkého okolí ale tvrdí, že se už několik měsíců potají schází se sympatickým movitým podnikatelem.

Byla to velká láska, stále si mají volat.

Spřízněná duše?

Záhadného muže měla Simona poznat už před časem díky společným přátelům. Okamžitě si prý padli do oka a začali se scházet častěji jen sami dva. Je snad možné, že herečka našla po letech samoty spřízněnou duši? Svůj život už mnoho let hodně přizpůsobuje milované mamince Jiřině Bohdalové (93).

Jakmile ji potřebuje, okamžitě je připravena pomoci a zahrnout ji láskou. Trochu kvůli tomu odsunula na vedlejší kolej svůj vlastní život. Prý snad i odmítla stěhování do Itálie za svou bývalou láskou Eusebiem Ciccottim (66).

Odmítla žhavého Itala?

Ten jí údajně nabídl krásný život plný zábavy, ale ona jednoduše nechtěla do Čech za maminkou jen dojíždět. Náš zdroj tvrdí, že ani svého současného údajného přítele nechtěla zpočátku pouštět do svého života.

Oba jí dělají obrovskou radost.

Bála se, že bude zklamaná. On jí ale měl postupně ukázat, že je přesně tím mužem, kterého chce mít v životě. Našla v něm prý velkého přítele, na něhož se může spolehnout. Co víc si v partnerském vztahu přát?

Přání maminky

Několikrát se měli vidět i společně s Bohdalovou a ta je z něj vyloženě nadšená. Hlavně je prý ráda, že se dcera nedala zase dohromady s Eusebiem. Nejenže si je jistá, že by to nefungovalo, ale navíc se prý bojí, že by po ní chtěl, aby se za ním přestěhovala do Itálie.

A ona chce mít pochopitelně Simonu co nejvíce nablízku, kdyby se jí náhodou přitížilo. Těžko ale říct, co je na novém vztahu Simony Stašové vlastně pravdy. Když jsme totiž pátrali a pokoušeli se zjistit, kdo je jejím novým partnerem, do vydání článku se nám to nepodařilo.

Skutečně prožívá lásku?

Možná se ale zamilovaná dvojice jen dobře skrývá. protože chce soukromí.

Může to být i klam

Vzniká otázka, zda nemůže jít například jen o kolegu, se kterým se scházela kvůli práci, a někdo z něho udělal jejího nového partnera.

Podobný scénář se stává poměrně často. Jednoduše někdo za každou cenu hledal senzaci.Uvidíme tak časem, jak se věci mají. Jedno je ale jisté. Stašová má stále mnoho ctitelů, a to i mezi výrazně mladšími muži. Dá se tak bez nadsázky říct, že zůstane sama tak dlouho, jak bude sama chtít.

Související články
Randovou ničí samota a strach z budoucnosti!
premium
Štěstí na lásku herečka Martina Randová (52) nikdy neměla, a tak se upnula na maminku a svou fenku Mínu. Jenže co když teď zůstane úplně sama? Kdo zaplní prázdnotu v jejím srdci? Děsivé obavy Martiny Randové (52) ze seriálu Ulice se pomalu plní! Její milovaná fenka francouzského buldoka Mína je vážně nemocná a jde jí o život. […]
Manželství Patricie Pagáčové (35) se rozpadlo teprve nedávno. Jenže se zdá, že kráska už má náhradu. Otázka ovšem je, jak to s tajemným fešákem vlastně má. Totožnost holohlavého vousáče, který se nedávno objevil po boku hvězdy ze seriálů Ulice či Jedna rodina, je zatím zahalena tajemstvím. Podle mnohých Patricie Pagáčová (35) nechce, aby veřejnost jeho […]
Obvykle dře Dara Rolins (29) jako kůň. V posledních týdnech ale musela trochu zvolnit. Přestože se každý den snaží udržet si svou vyrýsovanou postavu, naposledy to trochu přehnala a zranila si rameno. Žádnou vědu z toho ale nedělá, každý člověk potřebuje občas odpočívat. Každé tělo si zaslouží péči Posilovnu navštěvuje téměř denně, je v ní jako doma. Leč poslední […]
Hvězda seriálu ZOO Sandra Nováková (42) až příliš okatě říká, že je v jejím životě všechno v pořádku. Její chování ale budí podezření. Herečka velmi ráda přidává sexy fotografie na sociální sítě, kde si s oblibou čte pozitivní komentáře od fanoušků. Podle zdroje z jejího okolí si tím zvyšuje sebevědomí. Kolem jejího manžela, režiséra Vojtěcha Moravce (37), […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz