Moje šťastná hvězda
Tají Tomicová vážnou nemoc?
Mnoho lidí si dělá o Tomicovou starosti. Je na tom lépe, nebo tají velký problém?
Tají Tomicová vážnou nemoc?

Nevypadá to dobře. Herečka Pavla Tomicová (62) se stále nevyjádřila, proč na jaře přerušila kariéru. Má k tomu mít ale pádný důvod – bojuje údajně s nepříjemnou nemocí.

Zdálo se, že je vše na dobré cestě. Na konci května se objevily zprávy, že se herečka ze seriálu ZOO Pavla Tomicová (62) vrátila do práce. Znovu začala hrát v divadle a snad i natáčet nový seriál. Jenže se povídá, že to trvalo jen krátce a znovu zkolabovala.

Jaká je vlastně pravda?

A jelikož se dodnes nevyjádřila, jaké zdravotní problémy ji trápí, není divu, že vznikají různé spekulace. Podle jedné takové má herečka tajit vážnou nemoc, a dokonce zvažuje, že předčasně ukončí svoji kariéru!

Je to snad čím dál horší?

Trápit ji má nemoc, která jí ničí život a jen těžko s ní bude moct fungovat jako dřív. V jejím těle má dělat neplechu a díky přemíře stresu se má vše postupně zhoršovat. Tomicovou měl údajně navíc nedávno zradit její kamarád a spřízněná duše, herec Robert Nosek.

Ten se zpočátku jevil jako její nový partner, ale doneslo se k nám, že je sám zadaný. Jestli to celou dobu herečka věděla, nebo ne, to si můžeme jen domýšlet.

Krutá zrada od manžela

Každopádně to vypadá, jako kdyby byla snad prokletá. Jsou tomu necelé tři roky, co ji opustil po mnoha společných letech manžel Ondřej Malý (58). Ten neodolal její kamarádce a kolegyni ze Slunečné Kristýně Kociánové (39), a dokonce spolu mají malé dítě.

Už tehdy na tom byla Tomicová psychicky hodně špatně, navíc začala hubnout a změnila se k nepoznání. Už když si ale před lety brala Malého, měla šrámy na duši. A ne zrovna malé. Zažila zradu, jaká by bolela snad každou ženu.

Tajil svou sexuální orientaci

Deset let žila s prvním manželem a ten jí pak oznámil, že je homosexuál. A to spolu přitom mají syna Adama (31). Osud jí tedy naložil skutečně hodně a vypadá to, že je pro Tomicovou čím dál složitější se s tím vypořádat.

Má oči jen pro Tomicovou?

Snad ale nebude tak zle, aby musela přemýšlet o konci kariéry. Pevně věříme, že jsou to přehnaně pesimistické prognózy a ve skutečnosti je na tom už momentálně lépe.

Jaká je pravda?

A vůbec nejlepší by bylo, kdyby Robert Nosek žádnou partnerku neměl a byla to celé jen pomluva. Vždyť by jim to tolik slušelo! Jak se ale bude hereččin život vyvíjet, na to si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Ideální by bylo, kdyby se třeba obejvila na veřejnosti a nejlépe ruku v ruce s Noskem.

Pak by bylo jasné, že je znovu šťastná, a to by jistě jejím přátelům, ale i rodině vykouzlilo úsměv na tváři. A přesně s ním bychom herečku nejraději co nejdříve viděli. Vždyť si tolik zaslouží být konečně znovu šťastná.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz