Moje šťastná hvězda

Tají, že by chtěla další miminko?

Nejraději by asi utekla do jiné reality.

Má dvě dcery, asi by ale chtěla třetí miminko. Kristýna Leichtová (38) a její partner Vojtěch Štěpánek (39) možná nesdílejí stejné přání.


Hvězda seriálu Agrometal prý touží po dalším miminku. V poslední době se Kristýna Leichtová (38) nadchla pro přípravu žen na porod, tento obor se rozhodla studovat. Dceru Rozárku (3) sama přivedla na svět doma ve vaně. Myšlenky na dalšího potomka se zdají logické. Jenomže to má háček.


Manžel je zásadně proti?


Její partner, herec a divadelní šéf Vojtěch Štěpánek (39), je asi spokojený se současným stavem. Kromě Rozárky spolu mají i Dorotku (5) a povídá se, že se mu rodinu příliš rozšiřovat nechce. Pro Leichtovou to ale má být jedna z nejvyšších priorit.


I proto, že si neprochází zrovna dobrým obdobím, nefunguje jí podnikání, přetrvávají finanční problémy. „Ztrácím sílu nejen po pracovní stránce, ale i po rodinné a lidské,“ přiznala nedávno herečka.


Půjdou od sebe?


Třetí dítě by ji mohlo pomoci přijít na jiné myšlenky, starat se o dalšího človíčka místo toho, aby se neustále užírala vlastními těžkostmi. Pokud na tom ale bude trvat, vztah se Štěpánkem podle našeho zdroje může skončit. On prý patří mezi typy lidí, kteří se rozhodují sami za sebe a nepotřebují k tomu „nápovědu“.


Pro herečku je to další z mnoha ran za poslední dobu. Nedávno jí umřel milovaný dědeček, se kterým se ani nestihla rozloučit. Říká se, že místo toho, aby ji Štěpánek podpořil, tak jí spíš hází klacky pod nohy. To si Leichtová rozhodně nezaslouží, ona by se totiž pro rodinu rozdala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden