Moje sladké tajemství

Tají, že je konec jejich lásky?

Kdyby se tolik milovali, netrávili by spolu každou možnou chvíli?

Neukazují se společně na sociálních sítích ani na večírcích, každý má v podstatě svůj život a nevypadá to, že by na tom chtěli něco měnit. Myslí to Marek Lambora (26) s Andreou Bezděkovou (27) vůbec vážně?

S blížícím se koncem Slunečné ztrácí Marek Lambora (26) body nejen u zklamaných divaček, ale i u své přítelkyně? Jeho partnerka, modelka Andrea Bezděková (27), se netají tím, že se jí sympatický herec nejprve zalíbil, když ho viděla na televizní obrazovce.

Buď si přísně střeží soukromí, nebo jej už nesdílí.

V roli Janka Linharta mu to sekne, což o to, jí se ale líbilo i to, že má tolik fanynek. Chtěla ho mít jen pro sebe a to jí částečně vyšlo. Dokonce to neschytala od příznivců Evy Burešové (28), kteří byli přesvědčeni, že seriáloví hrdinové k sobě patří i ve skutečnosti.

Teď však éra načesané patky a drahých obleků končí a s tím i pozlátko, kvůli kterému se do něj Andrea zamilovala. Není jasné, jestli vůbec v televizi Lamboru uvidíme.

S jejich vztahem to také nevypadá zrovna růžově. V létě spolu strávili pár dní, pracovně jsou však každý mimo a ani spolu nebydlí. Na takových základech těžko vybudují něco stálého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden