Moje sladké tajemství

Tají, že je těhotná?

Vztah moderátorky Daniely Písařovicové (43) a hudebníka Ondřeje Brzobohatého (39) je již věcí veřejnou. I přesto, že dvojice neměla nejjednodušší začátek, jsou dnes už rádi, že pravda o jejich vztahu je venku.

Ondřej (39) má za sebou rozvod s Taťánou Kuchařovou (34) a nyní randí s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). Ještě před ní měl mít tedy úlet s tanečnicí Zuzanou Pilnou (30). Jenže Táňa nedávno propálila, že s Danielou se Ondřej stýkal už v době jejich manželství, tudíž jsme tu jednu dobu možná neměli milostný trojúhelník, ale dokonce čtyřúhelník.

Jestli to tak skutečně bylo, pak musel Ondra Danielu odprosit, když nyní vrkají jako dvě hrdličky. Nebo Písařovicová tuší, že biologické hodiny netikají věčně, a než aby složitě hledala nového partnera a potenciálního tatínka dětí, přimhouřila oko.

„Já už jsem dávno říkala, že si život bez dítěte neumím představit, a za tím si stojím,“ řekla Daniela. Uvidíme, jestli je stejného názoru i Ondra a oba zpečetí svoji lásku malým uzlíčkem štěstí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden