Moje šťastná hvězda

Tají, že je zasnoubená?

Tento rok musí herečka ze seriálu Ulice Lucie Vondráčková (43) hodnotit určitě pozitivně.

Nejenže dostala roli v nekonečném seriálu, ale navíc se i vášnivě zamilovala. Dokonce se povídá, že ji během uplynulých Vánoc bojovník MMA Zdeněk Polívka (25) požádal o ruku.

Vypadá to na osudovou lásku

Pokud je to pravda, muselo to herečce určitě vykouzlit hodně úsměvů na tváři. Do vztahu s výrazně mladším Polívkou totiž zpočátku asi nevkládala příliš mnoho nadějí. Také spousta lidí ji od chození se zajíčkem odrazovala s tím, že to nebude mít budoucnost.

On jí ale postupem času ukázal, že ji skutečně miluje, a věkový rozdíl dnes ani jeden z nich vůbec neřeší. Našel si cestu i k jejím synům a už několik měsíců dokonce všichni společně žijí pod jednou střechou.

Sice je výrazně mladší, ale i tak jim to klape.

Bojovník je herečce velkou oporou, stejně tak ale i ona jemu, zejména pak, pokud má před nějakým zápasem v kleci. Herečka tak možná našla toho pravého. V minulosti přitom v lásce štěstí neměla.

Několik let byla manželkou bývalého hokejisty Tomáše Plekance (41), ale vše skončilo bouřlivým rozchodem a velkou rozvodovou bitvou, která se táhla dlouhé měsíce. Jejich manželství mělo ztroskotat proto,že se Plekanec údajně snažil udělat z Vondráčkové domácí puťku a „postavit“ ji k plotně, ale takovou roli ona plnit nechtěla.

Jde na to pomalu

Toužila i přes založení rodiny pokračovat v umělecké kariéře. Polívka je v tomto ohledu jiný a do ničeho Vondráčkovou netlačí. Možná i tím v ní vzdudil pocit, že mu může věřit a jejich vztah má smysl. Pokud se potají zasnoubili, na dálku jim gratulujeme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden