Moje šťastná hvězda

Tají, že má nového partnera?

Už dlouho nevypadala Eva Decastelo tak šťastně a spokojeně. A zdá se, že je za tím chlap!

Rozvádějící se EVA DECASTELO (43) vypadá skvěle. Po boku manžela RENÉHO (49) v poslední době spíše uvadala, teď je ale jako květina v plném rozpuku. Kdo za to může?


Hvězda seriálů Ulice či Slunečná Eva Decastelo (43) jako kdyby najednou omládla. Rozchod s manželem jí evidentně svědčí. Neměla by se ale podle „pravidel“ spíš utápět v depresích a ronit krokodýlí slzy?


Podle zákulisních informací to není třeba, protože jen co odešla od Reného Decastela (49), respektive on opustil ji kvůli mladší milence, už měla po svém boku jiného muže. Na žádné truchlení se tedy evidentně nehraje. Kdo je ten vyvolený, který s ní provedl takovou parádní proměnu? 


Takhle Evu zvěčnil Tomáš Třeštík.

Když je dovoleno vidět všechno

Vypadá to, že jím není nikdo než fotograf Tomáš Třeštík (44), který se nedávno rozvedl se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (41). Před pár dny dokonce pořídil i její fotku v rouše Evině. Oba ji pak také sdíleli na sociálních sítích s lakonickým popiskem „Eva, 2022“.

Snímek je velmi vkusný, neodhaluje nic, za co by se měla moderátorka stydět (byť v této zemi asi není nikdo, kdo z ní už díky „hříchům mládí“ neviděl úplně všechno).

To, co na první pohled vypadá jako čistě pracovní vztah, má být ale podle jistých zdrojů láska jako trám, ačkoli se zpočátku spekulovalo o tom, že Třeštík plní jen funkci převozníka a takového kamaráda na vypovídání se.

Šlo o dobře promyšlenou pomstu?

Navíc snímek mohl být tak trochu odplatou za to, že René ukázal svoji novou drahou polovičku národu rovnou na tiskové konferenci televize Prima. A že se k sobě s ragbistkou Evou Korniovou Jung (41) měli!

Eva tak pomstu v tomto případě neservírovala zastudena, ale pořádně horkou. Jak Třeštík, tak i Decastelo o svém vztahu zatím mlčí. Všechny dotazy odbydou jen úsměvy nebo zavedou řeč jinam. 

Se spisovatelkou nežije fotograf už několik měsíců, oficiální rozpad manželství ohlásili v dubnu.

Kdy půjdou s pravdou ven?

V každém případě si spolu rozumějí, společné dílo budiž toho důkazem. Kamarádi těchto dvou si ale sem tam nedají pozor na ústa a nechtěně prozradí víc, než by zřejmě sami chtěli.

Proto se v zákulisí českého showbyznysu vztah Evy a Tomáše považuje za hotovou věc. Chtějí prý jen dořešit formality ohledně svých rozvodů, než půjdou s pravdou konečně ven. A možná se více poznat, což jistě ve vztahu není od věci.

Má jejich vztah budoucnost?

Je to zřejmě velmi dobrý strategický tah. Protože nikdo neví, kdy se někdo z nich rozzlobí a začne během rozvodu prát špinavé prádlo na veřejnosti, i když se zatím nezdá, že by k tomu mělo dojít.

Jisté ale je, že pokud se Eva bude po boku Třeštíka tvářit po zbytek života tak spokojeně a uvolněně jako na odvážné fotce, nebude si mít zřejmě na co stěžovat. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden