Moje sladké tajemství

Tají, že se zamilovala do svého kolegy?

Přišlo se na to, že v domácnosti herečky Marthy Issové (38) je poslední dobou pořádné dusno. Zřejmě si se svým partnerem, producentem Davidem Ondříčkem (49) procházejí vážnou krizí. Nedávno se Martha v jednom rozhovoru rozpovídala, že Davida ve všem láskyplně podporuje.

Údajně mu nechává i dostatek svobody, aby se mohl věnovat své náročné práci. Avšak její kamarádka, herečka Barbora Poláková (35) se začala usmívat, jako kdyby snad dávala najevo, že tomu tak není. Skrývá snad Issová něco před svými sklaními příznivci? Našla si milence? Dokonce nyní z jejího tajného deníčku bylo prozrazeno, že si snad našla nového milence.

Koho začala Martha uhánět? Spekuluje se o tom, že se herečka zakoukala do svého kolegy Václava Neužila (39). Po jeho boku se totiž nyní podílí na připravovaném filmu Zátopek. „Jsem ráda, že je to Václav,“ libovala si Issová herecké obsazení.

Neubrání se pravděpodobně ani milostným scénám, protože spolu ztvárňují právě manžele Zátopkovi. Patrně herečka nedokázala odolat atraktivnímu herci. Přece jenom se spolu dvojice zná už mnoho let, protože spolu vystupují i v Dejvickém divadle.

Film ale režíruje sám Ondříček. Je tím pádem dost riskantní, že se jejich milostný románek brzy veřejně provalí. Zmýlila se ve výběru Chce snad Martha zapomenout na trápení právě díky novému vztahu? Vždyť to není tak dlouho, co si postěžovala, že ne vše je u nich prý tak růžové, jak se zdá.

Díky manželovi sipřišla na mnohohereckých kšeftů.

„My jako dvojice, jako partneři, jsme celkem třaskavá směs, často se o něčem dohadujeme, ale na place jsme měli absolutní souznění,“ sdělila herečka. Je tedy tak dost možné, že jejich hádky přerostly v obrovský konflikt.

Vypadá to, že mimo herectví nenajdou společnou řeč, což není úplně dobré pro jejich partnerský vztah. Pravděpodobně už nedokáží najít jiné řešení. Nepochybně jim tak nebude zbývat nic jiného, než se definitivně rozvést.

Přijde o výnosné kšefty Špitá se nyní o tom, jestli Marta uvede na pravou míru, jak je to mezi ní a Neužilem. Patrně se tak po provalené pletce rozejde s Davidem ve zlém. Na druhou stranu by se ale konečně mohla dočkat bezproblémové milostného poměru.

Zdá se totiž, že si s Václavem dobře rozumí. Musela by se ale smířit s tím, že by přišla o dobré herecké zakázky, které právě díky Ondříčkovi měla. Ten ji totiž často obsazoval do svých filmů. Dokonce se mluvilo o tom, že nebýt jeho, nedočkala by se před dvěma měsíci ocenění Český lev.

Možná, že si nyní Issová myslí, že své pracovní zakázky bude mít i nadále jisté i bez pomoci Davida. Patrně spoléhá na popularitu, kterou jí přinesla prestižní cena.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden