Moje sladké tajemství

Tají, že usilovně pracují na prvním miminku?

Prožili si obrovský strach o milovaného člena rodiny.

Je jasné, že herec David Gránský (28), kterého si diváci oblíbili v seriálu Sestřičky Modrý kód, po dvanácti letech vztahu s manželkou Nikolou Gránskou (26) už velmi intenzivně uvažuje o založení rodiny.

Mazlíček bojoval o život

Ale i když zatím nemají miminko, už teď vědí, co znamená probdělá noc s milovaným členem rodiny. David s Nikolou totiž už skoro osm let mají malého pejska jménem Elvis, který teď ale musel zabojovat o život. Je jasné, že byli strachy bez sebe.

Pejsek je pro Nikolu vším, a když trpěl, byla z toho celá bez sebe

„Byl na poměrně banální operaci a při té se zjistilo, že je to vážnější, než to vypadá. Zvládl to, je to bojovník. Ležíme spolu na plenkách od krve,  ale chce naši přítomnost a já potřebuju tu jeho. Je to nejlepší přítel, který rozpozná každou emoci a je schopný se jí naprosto přizpůsobit.

A my tu teď budeme pro něj a brzo spolu zase vyběhneme ven,“ popsala náročné období Nikola. Naštěstí se zdá, že to jejich mazlíček zvládl a oni si můžou oddechnout. Řeči některých fanoušků o tom, že je to jenom pes, jim připadají nesmyslné, protože pro ně je to prostě člen rodiny.

Na řadě je teď dítě

Možná že si už dovedou lépe představit, co je čeká, až místo k nemocnému zvířátku budou v noci vstávat k uplakanému miminku. Ostatně herec se nechal slyšet, že mít spokojenou a úplnou rodinu je pro něj smyslem života.

„Chci dostavět dům. Založit rodinu a mít spořádaný život. Jako malý jsem ho úplně neměl, tak tím víc o to nyní stojím,“ říkal David před lety. Dům už mají dávno hotový, a tak jim nic nebrání, aby pokračovali v plnění svých plánů

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden