Moje sladké tajemství

Tajná svatba?

Stane brzy s Janem před oltářem?

Přestože je herečka Michaela Badinková (42), kterou můžete znát ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, už sedmnáct let šťastně zadaná s kolegou, hercem Janem Teplým ml. (44), vdaná stále není. A do budoucna se na tom nejspíš vůbec nic měnit nebude. Nebo snad ano?

Svatba jim stále nevychází

Spousta párů se bere kvůli dětem, ale ani po narození dvou dcer, Evelíny (10) a Emílie (7), se u herečky nerozezněly svatební zvony. Její fanoušci se tak mohou ptát, proč tomu tak je.

Michaela ví, že dcery jsou tím největším závazkem, co mají.

A logicky z toho viní Michaelina partnera. „Víte, já už se o tom nechci bavit. Tajně jsme se ani nevzali, ani nerozmnožili, náš stav je stále stejný. Na slova o svatbě jsem už alergický, tak jsem se zařekl, že už nic říkat nebudu,“ nechal se slyšet Teplý ohledně případné veselky.

Vrátí se do Ulice?

Jenže přestože to vypadá, že je to právě on, komu se nechce do chomoutu, pravda je překvapivě úplně jinde. To potvrzuje i sama Badinková. „Já si ho chci vzít.

Už mě třikrát žádal o ruku, já mu to vždycky potvrdila. Jenže během roku na to není čas a o prázdninách radši jedeme k moři,“ říká Míša s nadhledem. Podle všeho pro ni papír na stvrzení jejich lásky není důležitý.

Život na hromádce jim svědčí

A možná právě díky tomu, že v tomto ohledu absolutně netlačí na pilu, jim to doma klape už tolik let. Obvyklejší totiž bývá situace, kdy partnerka na muže tlačí tak moc, až to jejich vztah nenávratně poškodí.

Badinková to má jinak a je si dobře vědoma toho, že ani svatba jí štěstí nezaručí. Kdoví, kolik žádostí o ruku ještě přijme, než spolu se svým partnerem spokojeně zestárnou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden