Můj čas na kafíčko

Tajná svatba Batulkové se Zajícem?

Můj čas na kafíčko

Dlouho se spekulovalo o tom, že se jejich vztah rozpadl. Teď to ale vypadá, že jsou naopak svoji...

Nejdříve to vypadalo, že Dana Batulková (64) vyměnila Ondřeje Zajíce (52) za jiného muže. Jenže spekulace o rozchodu se nepotvrdily, a naopak se zdá, že ti dva se vzali!

Ještě před pár týdny si byli mnozí jisti, že vztah herečky ze seriálu Dobré zprávy Dany Batulkové (64) a režiséra Ondřeje Zajíce (52) je minulostí. Nikde se společně neukazovali, Batulková o něm nemluvila a ani se o něm nezmiňovaly její děti.

Odkrývá přísně střežené soukromí

Teď ale přišel velký zvrat, a dokonce se proslýchá, že nám oba tají velkou novinku. Opravdu je možné, že došlo na tajnou svatbu či zásnuby? Spekulace o rozchodu přitom skončily sotva před pár týdny. A stačil k tomu pouze jeden snímek, který sdílela na sociálních sítích hereččina

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden