Moje šťastná hvězda

Tajná svatba jako počátek nového a lepšího života

Moje šťastná hvězda

Ona je sova, on je skřivan. Přesto je jejich manželství téměř dokonalé. Ti dva se totiž báječně doplňují, společně cestují a vše si fotografují.

Půvabnou LJUBU KRBOVOU (62) a ONDŘEJE NEFFA (76) spojuje nejen velká láska a vášeň pro cestování, ale bohužel i jedna strašlivá událost. Ljuba totiž stála oddaně po Ondřejově boku, když zjistil, že jeho dcera záhadně zmizela.

Herečka Ljuba Krbová (62), známá především z seriálu Ulice, fandí moderním technologiím. Ostatně, má k tomu docela dobrý důvod. Vždyť se právě díky textovým zprávám zamilovala do svého současného manžela, spisovatele Ondřeje Neffa (76). Jeho esemesky Ljubu tak okouzlily, že je má dodnes schované.

Spletla si ho s tatínkem

Ti dva se poprvé setkali v literární kavárně, když Ondřej četl svou povídku. Ljuba tam tehdy byla se svou šestnáctiletou dcerou Annou (34), a když si k nim Ondřej přisedl, spletla si ho s jeho tatínkem, také spisovatelem Vladimírem Neffem (†74).

Do té doby totiž nečetla sci-fi literaturu, a tak ani náhodou netušila, že Ondřej zdědil umělecké geny po svém otci. Jen krátce nato si ti dva zašli na víno. Pak každý odjel na dovolenou. Ljuba se svou dcerou a Ondřej se synem Davidem (50) z prvního manželství. A protože v sobě našli

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden