Moje sladké tajemství

Tajná svatba přišla až po deseti letech společného života

Moje sladké tajemství

Tak dlouho se navzájem svěřovali se svým trápením, až z toho byla velká láska. Dnes jsou dokonce manželé.

O tom, že se Bára Munzarová (50) zamilovala do svého kolegy Martina Trnavského (52), se šuškalo mnohem dřív, než to byla pravda. Ti dva totiž byli nejprve přátelé a teprve potom milenci.

Dnes už je všeobecně známo, že se sympatická herečka Bára Munzarová (50) při natáčení Ordinace v růžové zahradě zamilovala do svého kolegy, herce Martina Trnavského (52). A vůbec jí nevadilo, že byla v té době vdaná za svého kolegu Jiřího Dvořáka (55), a měla s ním tehdy ještě malou dceru Annu (20).

Ani jeden nebyl volný

Se závazky si zřejmě nelámal hlavu ani Trnavský. Vždyť i on byl v té době zadaný, a se svou dlouholetou přítelkyní vychovával její dceru. Celá situace pochopitelně nenechala chladným Bářina manžela Jiřího Dvořáka, a tak následoval skandál, který rozhýbal stojaté vody našeho showbyznysu a pobouřil českou veřejnost.

„Pan Dvořák si sbalil saky paky a odešel,“ potvrdila tisku všetečná sousedka populárních manželů. Když se začalo šuškat, že za jejich rozchod může

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden