Moje šťastná hvězda

Tajná svatba s Kolečkem?

Vignerová si myslela, že s Kolečkem skončí před oltářem. Scenárista si ale chystá vzít herečku!

Poměr DENISY NESVAČILOVÉ (31) a scenáristy PETRA KOLEČKA (38) zřejmě bude mít hodně překvapivé rozuzlení. Co na to říká matka jeho syna ANETA VIGNEROVÁ (35)?


Téměř ze dne na den se hvězda seriálu Dobré zprávy Denisa Nesvačilová (31) stala z oblíbené herečky jednou z nejnenáviděnějších osob v zemi. Lidé jí stále nemohou odpustit, že rozvrací rodinu. A teď se dokonce mají se scenáristou Petrem Kolečkem (38) brát.


Mají už prý termín svatby!


To musí být pro nadvakrát podvedenou Anetou Vignerovou (35) pořádná rána pod pás. Kolečko se k ní od Nesvačilové na konci loňského roku vrátil, aby ji s ní pak znovu začal podvádět, jako by snad nevěrník se svou milenkou neměli dost a chtěli sypat další sůl do ran nešťastné Anety Vignerové.


Dočká se herečka toho, na co modelka marně čekala několik let?

Tím spíš, že Kolečko si ji nikdy nechtěl vzít, přestože jí to sliboval. A s Nesvačilovou už podle některých jeho kolegů mají dokonce termín svatby. V zákulisí českého showbyznysu se povídá, že má scenárista strach, aby mu Denisa Nesvačilová neutekla, a tak si ji chce rychle pojistit.

Co bude, až sundá růžové brýle?

Vypadá to tedy, že proutník byl lapen a brzy bude zkrocen. Otázka je, na jak dlouho, protože podle všeho Vignerová nebyla první, kterou podváděl. Totéž měl dělat i předešlým partnerkám. Nesvačilová se tak logicky musí obávat, kdy si najde náhradu i za ni.

Teď je ale podle jeho kamarádů opravdu zamilovaný a je schopen jí snášet modré z nebe. Prý jí pomáhá i při stěhování do jejího nového bytu. A Vignerová? Ta se údajně po této zprávě zhroutila.

O Nesvačilovou nechce za žádnou cenu přijít.

Dobrá nálada je pryč

Modelka si podle všeho malovala, že to Kolečkovi s Nesvačilovou stejně nevyjde. Sice už ho nechtěla zpátky, ale prý toužila po tom, vidět ho zhrzeného a odkopnutého. V podstatě mu tak přála to samé, co udělal on jí. Zdá se ale, že toho se v nejbližší době asi jen tak nedočká. I když, u něho člověk nikdy neví...

Vezmou ji na milost?

Nesvačilová je nejen pro televizní diváky za zrůdu. Dávají jí za vinu, že Kolečka svedla a zamotala mu hlavu. I když se snažila první nápor negativní energie přečkat a v podstatě nenavštěvovala společenské akce, lidé nezapomněli. Nesvačilová tak nebude mít cestu za odpuštěním vůbec jednoduchou. A kdoví, jestli ji někdy vůbec někdo vezme na milost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden