Moje šťastná hvězda
Tajné dostaveníčko Stašové? Nový muž!
Zatímco se mluví o jejím návratu k exmanželovi Ciccottimu, ona má randit s někým úplně jiným!
Tajné dostaveníčko Stašové? Nový muž!

U Simony Stašové (69) se asi dějí velké věci! A stěhování za bývalým manželem do Itálie, o kterém se mluvilo, to nejspíš není. Raději si v klídku vysedává na kávičce v Praze…

Ještě nedávno se zdálo, že se Simona Stašová (69) brzy přesune do Itálie, kam ji podle mnohých stále táhlo srdce. Teď se ale zdá, že je všechno jinak.

Už ho zpátky nechce?

Objevily se totiž čerstvé informace, že by se v životě herečky mohl objevit nový muž. Ital Eusebio Ciccotti (66) je zřejmě již pasé! Alespoň podle svědectví pozorného fanouška…

Jiskřilo to

Stašová byla v centru Prahy viděna v přítomnosti neznámého muže. Měla si užívat přítomnost dotyčného u kávičky na zahrádce jedné restaurace. Svědek nám popsal, že dokonce oba vypadali zamilovaně. Dívali se prý na sebe jako dvě hrdličky.

Usmálo se snad na Stašovou štěstí a potkala novou lásku? Nebo to byl jen dobrý známý, se kterým se třeba viděla po letech, a není v tom nic víc než přátelství? Ani to není samozřejmě vyloučeno.

Úleva pro maminku

Pokud by ale herečka skutečně našla spřízněnou duši, byla by to jistě dobrá zpráva i pro její maminku Jiřinu Bohdalovou (93). Mluvilo se o tom, že ta není zrovna nadšená z pomyšlení, že by se její dcera odstěhovala na jih za Ciccottim, s nímž má syna Marka (38).

Rodina by určitě uvítala, kdyby Stašová zůstala v Česku.

S italským profesorem se Stašová sice rozvedla už před lety, hodně se ale šuškalo, že k sobě mají stále blízko. Takhle by byla ale situace vyřešena. Bohdalová by si mohla oddechnout, dceru by měla nablízku, kdyby ji opět potrápily zdravotní komplikace.

Vážná známost?

Objevují se však dokonce i zprávy z jiných zdrojů, že by Stašová někoho mohla mít a daří se jí to držet v tajnosti. Objevily se i zvěsti, že by spolu s neznámým už mohli i bydlet.

Objevili jsme snad jejího pana Božského? Není žádných pochyb o tom, že fanoušci i přátelé by Stašové lásku rozhodně přáli. Byla by věčná škoda, aby tak výjimečná a charismatická žena zůstávala sama.

Nepovedené vztahy

Vztahy Simony Stašové byly až dosud spíš samý průšvih. Poprvé se rozvedla s Pavlem Trávníčkem (73), se kterým strávila pět let. A někdy to bylo hodně divoké, prý se dost hádali a ani někteří jejich blízcí nechápali, proč spolu vlastně jsou.

Druhé manželství herečka prožila se zmíněným italským profesorem Ciccottim. Do třetice ji osud spojil s hercem Pavlem Skřípalem (68). S tím sice byla deset let, ale on měl celou dobu manželku a nerozvedl se, přestože mu Stašová porodila syna Vojtu (28).

Dost lásky pro oba

Okolí tak nějak bere jako samozřejmost, že se herečka bude nyní především starat o maminku. Nemá ale snad i ona právo na partnerské štěstí? Jistě by zvládla čas a a pozornost nejbližším rozdělit.

reklama
Související články
Moje šťastná hvězda / 3.10.2024
Už nějakou dobu se prý tyhle dvě nemusejí. Říká se, že Tereza Pergnerová (50) doslova nemůže Zorku Hejdovou (34) vystát. Teď spolu změří síly ve válce o diváka. Tyhle dvě si prý jdou při jakékoli příležitosti po krku. V zákulisí českého showbyznysu se špitá, že je jen otázka času, než si Tereza Pergnerová (50) a Zorka Hejdová […]
Vzala si Dopitu, ale užívá si s milencem?
premium
Na první pohled se zdá, že Agáta Hanychová (39) prožívá s Miroslavem Dopitou (40) vášnivou lásku. Jenže možná je všechno úplně jinak. Má se totiž potkávat s jistým starším podnikatelem! Mnozí dodnes nechápou, že si exmodelka Agáta Hanychová (39) vzala za manžela svého expartnera Miroslava Dopitu (40). Možná to byl ale jen vychytralý tah ze strany Hanychové, […]
Nedávno ukázala Kateřina Brožová (56) svou dceru, kterou má se Zdeňkem Tomanem, a nikdo nevěřil vlastním očím. Nejenže si všichni mysleli, že je to pořád malá holčička, kterou ale pochopitelně už dávno není, ale ještě ke všemu překvapila všechny svou neuvěřitelnou krásou. Kateřina Brožová je na svou dceru Kateřinu Tomanovou (23) náležitě pyšná. Kateřina, které nikdo neřekne jinak […]
Můj kousek štěstí / 3.10.2024
Že se Anna Polívková (45) šťastně vdala, to není žádným tajemstvím. Čeští muži přišli bohužel zkrátka, neboť srdce oblíbené herečky získal Ital Giuseppe Mele, s nímž se ukazovala ve společnosti jen velmi zřídka. I proto vše nasvědčovalo tomu, že jsou jenom kamarádi, což vyvrátila zářijová veselka na italské pláži. Dcera Boleslava Polívky (75) tu zářila štěstím, […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz