Můj čas na kafíčko

Tajné milostné schůzky Hanychové se Soukupem?

Můj čas na kafíčko

Nejdřív se vášnivě milovali, přivedli na svět dceru a plánovali svatbu. Jenže pak přišel rozchod a od té doby jsou na ostří nože. Může se to změnit?

Vypadá to na další zajímavý zvrat v životě exmodelky Agáty Hanychové (39). V českém showbyznysu kolují informace, že se snad má tajně scházet se svým bývalým partnerem Jaromírem Soukupem (45).

Už jsme si všichni zvykli, že život Agáty Hanychové (39) je jako jízda na horské dráze. Ač v jejím milostném životě na konci uplynulého roku vystřídal mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (55) bývalý hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita (39), nikde není psáno, že to tak bude napořád.

Bývalá modelka několikrát naznačila, či otevřeně prozradila, že k ní Soukup stále chová city a udělal by vše pro to, aby se k němu vrátila. Pokud ano, rozejde se s Dopitou, nebo český mediální svět uvidí další milostný trojúhelník? Zatím to

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden