Moje šťastná hvězda

Tajné schůzky Patrasové s Vitem?

Možná právě Vito by mohl být tím člověkem, který jí pomůže a vrátí do jejího života lásku.

Už to vypadalo, že z jejího života definitivně zmizel. Jenže Vito (55) má být zpátky a v plné parádě. Dokonce se povídá, že by si rád odvezl Dagmar Patrasovou (68) s sebou do Itálie!

Bývalá královna dětských srdcí, herečka Dagmar Patrasová (68) se poslední týdny skrývá před veřejností. Ačkoli její manžel Felix Slováček (81) rád chodí do společnosti, ona ho nedoprovází. Saxofonista míní, že má velké problémy s alkoholem, a tak ji raději nechává doma.

Horší ale je, že právě tam má často popíjet bez dohledu. Možná ji ale přece jen někdo může zachránit.

Měla by jí být oporou a podporovat ji. Moc to ale nejde.

Italský hřebec je zpátky

Znovu se povídá, že se pravidelně schází s italským milencem Vitem (55). Ten má momentálně trávit čas v Čechách a být tak Patrasové nablízku. Už několik lidí ji s Vitem mělo vidět na večerní procházce romantickou Prahou. Je snad možné, že to zase dali dohromady? Ačkoli se před dvěma lety spekulovalo, že spolu oba ukončili kontakt, nebyla to nikdy pravda.

Nikdy se ho nevzdala

Patrasová si s ním pravidelně volala a psala. I když si to tak měl prý přát Slováček, nikdy ho ze svého života nevymazala. „V žádném případě. Vito mě vytáhl ze všech těch hrůz kolem manželova mileneckého vztahu, nevzdám se ho,“ prozradila Patrasová s tím, že právě on jí pomohl a nechá si ho. „Mám ráda Itálii, miluju ji.

Nejen Řím, ale i tu jižnější část, Kalábrii,“ netají se. A kdoví, možná bude mít možnost v příštích měsících a letech skutečně prozkoumávat Itálii. Povídá se totiž, že by si ji chtěl vzít Vito s sebou a mohli by tam spolu strávit příjemný podzim života. Pravda je, že ačkoli je stále manželkou Slováčka, jejich vztah je už dlouhé roky na bodu mrazu.

Je jejím strážným andělem, může se na něj spolehnout.

Dcera ji potřebuje

Nejspíš by mu tak vůbec nevadilo, kdyby se odstěhovala. Mohl by se věnovat svým milenkám a nemusel by řešit, co zrovna doma dělá. Těžko ale říct, jestli je případné stěhování na pořadu dne. Patrasová chce být nablízku nemocné dceři Anně Slováčkové (28), která bojuje podruhé s rakovinou a vyhlídky prý nejsou zrovna nejrůžovější.

Jakmile se ale uzdraví, třeba právě pak přijde ideální čas na to, aby začala nový život daleko od domova. Jak to ale nakonec celé dopadne, to se teprve dozvíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden