Moje šťastná hvězda

Tajně zamilovaná do Blažka?

Každá žena má svého muže snů. Je to v případě Sabiny Remundové její kolega Filip Blažek?

Děj seriálu Jedna rodina spojil dohromady Sabinu Remundovou (51) a Filipa Blažka (50). Cítí snad herečka, že by mezi nimi mohlo být někdy něco víc než jen přátelství?

Jednou z nových posil seriálu Jedna rodina se stala také Sabina Remundová (51), dcera slavné české herečky Ivy Janžurové (82). Remundová hraje v oblíbeném seriálu manažerku Sandru, která se vrátí do života Filipovi, jehož hraje charismatický herec Filip Blažek (50).

Zažila s ním totiž v seriálu „své poprvé“ a ani po 30 letech ho nedostala z hlavy. Remundová podle našich informací uvítala, že bude hrát právě společně s Blažkem. Dokonce se k nám do redakce doneslo, že se jí jako muž vždy líbil. Je snad možné, že si během natáčení uvědomí, že je do něj už dlouhé roky zamilovaná?

Vlastně bychom se tomu vůbec nedivili. I podle nás v redakci je Filip Blažek jedním z nejmužnějších herců u nás. Není divu, že se do něj v minulosti zamilovala třeba krásná herečka Lucie Benešová (49) a momentálně je jeho manželkou mladší Jolana Blažková (44), která je také atraktivní.

Manželství v troskách?

Zadaná je také Remundová, která žije s manželem Adamem Pitrou (53). Už delší dobu ale z jejího okolí unikají informace, že s ním herečka není šťastná.

Dokonce si prý před časem postěžovala, že se nevěnuje dětem tak, jak by měl. Jakmile se doma něco porouchá, nechce nic opravit. Možná si dělala jen legraci a chtěla manžela trochu popíchnout, ale jak se říká – na každém šprochu pravdy trochu.

Myslí si, že ji má jistou?

Pitra nejspíš už Sabinu Remundovou nerozmazluje, nedělá jí každý den radost a jí to začíná chybět. Tím spíš, když teď hraje s Blažkem, o kterém se ví, že pro svou milovanou Jolanu udělá první poslední. Dokonce jí před časem i zaplatil plastickou operaci břicha, jen aby se cítila co nejlépe.

„Jako dárek jsem dostala nejen krásnou motorku, ale i nové břicho od mého muže, kterému děkuji za podporu,“ pochlubila se Jolana před čtyřmi lety na sociálních sítích. Až by člověk řekl, že by Blažek své Jolaně snesl i modré z nebe, kdyby to jen trochu šlo.

Má u něj šanci?

Blažek je se svou manželkou už přes třiadvacet let a je tak nepravděpodobné, že by ji opustil právě kvůli Remundové. Pokud je tak do něj herečka zamilovaná, nejspíš půjde navždy jen o platonickou lásku.

Třeba ale tyto spekulace trochu donutí Adama Pitru více Sabinu Remundovou chválit a rozmazlovat. Pokud se o ní totiž nebude zajímat, klidně je možné, že lásku a oporu bude hledat o někoho jiného. Zaslouží si být totiž milovaná a opečovávaná jako každá žena.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden