Moje sladké tajemství

Tajné zásnuby na dovolené?

Je to už několik měsíců, co hvězda Slunečné Eva Burešová (27) svou lásku neskrývá. Budoucnost vztahu s Přemkem Forejtem (34) ale začíná být nejistá, proto si kuchař hodlá svou lásku pojistit.

S kuchařem a porotcem soutěže MasterChef Přemkem Forejtem (34) se už sestěhovali, seznámila ho s rodinou a synem Nathánkem (4). Přímo idylka. Jenže ještě před pandemií měl Forejt svůj život na Moravě.

Poklekl Přemek před Evou na pláži a požádal ji o ruku?

Hlavně ten pracovní. V Olomouci totiž provozuje špičkovou restauraci, která byla kvůli opatřením několik měsíců zavřená. Nyní se podnik opět začíná rozjíždět, což je sice skvělé pro Forejtův byznys, ale zároveň to znamená, že nebude mít tolik času na Evu.

Herečka má svůj život i práci v Praze, a o stěhování na Moravu tak nemůže být ani řeč. Proto se nyní šušká, že si Forejt rozhodl krásnou partnerku natrvalo pojistit.

Společně vyrazili na romantickou dovolenou na Mallorcu a spekuluje se, že ji kuchař využil k tomu, aby Burešovou požádal o ruku! Dvojice zarytě mlčí, je ale zajímavé, že herečka na fotkách, které teď na sociálních sítích zveřejňuje, neukazuje levý prsteníček. Proč asi?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden