Moje sladké tajemství

Tajný milenec na Primě?

Moje sladké tajemství

Byla zvyklá na přízeň mužů, kteří ji dostali na vrchol. Nahradí to vše podnikatel Ivan?

Hvězdná moderátorka Eva Perkausová (28) je příkladem toho, že i kdysi pěkně divoká kočka se dá zkrotit a může být za dámu. Reputaci si moderátorka dokázala napravit dokonale. Jistě si mnozí z vás ještě pamatují její z řetězu utržené začátky, kdy se v pouhých osmnácti svlékla pro pánský magazín. I přesto se vyšplhala až na pozici moderátorky CNN Prima News.

Otom, kdo všechno byl milencem rozverné moderátorky, se napsalo už plno článků. Měli to být staří, mladí, ve středních letech, ale vždy zajištění muži s nemalými příjmy.

Proslula například randěním se zámožným obchodníkem s luxusními auty Antonínem Charouzem (68). Ten potvrdil, že s Perkausovou chodil tři roky, kvůli podezření z

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden