Můj kousek štěstí
Tajný románek Pecháčkové v seriálu ZOO?
Přizná teď Michaela, že už je konečně zadaná? Případný vztah možná bude chtít utajit...
Tajný románek Pecháčkové v seriálu ZOO?

Potkali se v seriálu ZOO a zjevně si tam padli do noty. Už nějakou dobu se mluví o tom, že je mezi nimi mnohem víc, než oficiálně říkají. Teď to vypadá, že budou muset s pravdou ven.

Po krátké pauze se Robert Urban (36) znovu objevil v seriálu ZOO. Může za to Eva Burešová (29), která se po porodu vrátila velmi rychle, a jelikož tyhle dva spojuje dějová linka, naskočili zpět do seriálu spolu. Návrat Urbana uvítali nejen jeho fanynky, ale podle všeho i mladinká kolegyně Michaela Pecháčková (19).

Kdo se v posledních týdnech podíval na hercův profil na Instagramu, nemohl si nevšimnout změny. Z výčtu fotografií se kamsi poděla jeho oficiální partnerka, tanečnice Andrea Kheilová (28). Naopak se tam objevila společná, rozjařená fotka herce a Pecháčkové.

Okamžitě se tedy objevily spekulace, zda Urban s mladou blond kolegyní netvoří nový pár. Zarážející na tom ale je, že ještě před rokem tvrdil, jak dlouholetou partnerku Kheilovou miluje.

Lekla se svatby?

Až to vypadalo, že po kapsách nosí zásnubní prsten a jakmile bude vhodná příležitost, požádá ji o ruku. Sám tvrdil, že je možná na čase udělat další krok. Otázka ovšem je, jestli právě tohle tanečnici nevyděsilo.

Nečekaně se tak mohl dalším zásadním krokem v hercově životě stát nepříjemný rozchod. A vzhledem k tomu, že ani na sociálních sítích pohledné brunetky Andrey nenajdeme za poslední měsíce žádnou společnou fotku, dá se předpokládat, že tomuto vztahu už odzvonil umíráček.

Starší muži

Právě nyní, když díky seriálu ZOO hercova popularita výrazně stoupla. A možná, že to byl důvod, proč vztah nevydržel. Seriálový fešák mohl mít na svou tanečnici čím dál tím méně času.

A pak mohla přijít Pecháčková a „jen“ všemu dát rychlejší průběh. Urban se díky ní mohl rozhoupat a vše definitivně skončit. Michaela koneckonců má údajně slabost pro starší muže.

Nedávno se dokonce spekulovalo o jejím krátkém románku s podstatně starším hercem Bořkem Slezáčkem (55), s nímž hraje v muzikálu. I v tomto kontextu by se věkový rozdíl mezi ní a Urbanem nezdál tak strašný.

Klapne to?

Otázkou ovšem je, zda by měl tento vztah budoucnost. Urban by se asi už rád usadil, měl rodinu. Ale pokud to s tanečnicí nevyšlo, může to klapnout s devatenáctiletou Michaelou?

Přece jen toho zatím moc nezažila. Donedávna tvrdila, že čeká teprve na první lásku. Uvidíme, zda ji našla v kolegovi, nebo se objeví na obzoru jiný perspektivní muž.

Související články
Celý život slýchá herec Vojtěch Vodochodský (30) ze seriálu Specialisté, že ani v nejmenším není podobný svému otci Ivanovi Vodochodskému (61) ze seriálu ZOO. Nebylo by tedy žádným překvapením, pokud by i jeho maminka čelila narážkám, zda byla svému muži vždycky stoprocentně věrná. Aby všem spekulacím a dohadům herec konečně učinil přítrž, dal svému tátovi k narozeninám testy DNA! Ty s definitivní […]
Seriál Zlatá labuť, v němž ztvárnila ředitelku obchodního domu, jí přinesl velkou popularitu. Neteř herce Lukáše Vaculíka (62), Šárka Krausová (37) si může tleskat. Alespoň co se pracovních úspěchů týče. Zato ty osobní poněkud pokulhávají. Před dvěma lety se k překvapení mnohých provdala za kolegu Ondřeje Krause (30), vztah s ním přitom dlouho tajila. Zdroj […]
Láska na první pohled to rozhodně nebyla, a ani u budoucího tchána nenašel Jakub Prachař (41) pochopení. Když si krásná herečka Sara Sandeva (27) ze seriálu Dvojka na zabití přivedla domů rozvedeného skoročtyřicátníka s dítětem na krku, její tatínek přísahal, že jestli jeho holčičce ublíží, prostřelí mu koleno! Ani Sandeva nevzpomíná na prvotní setkání Jakuba s její rodinou […]
Moje šťastná hvězda / 18.9.2024
Manžel herečky Evy Holubové (65) je odjakživa taková paní Columbová a do společnosti se ženou nechodí. Nedávno však přišla nečekaná změna. Vyšli si spolu! Má to být snad odpustek pro ni? V poslední době trápí herečku Evu Holubovou (65) ze seriálu Jedna rodina vážné zdravotní problémy, má aneuryzma, a čeká ji prý na podzim dokonce […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz