Moje šťastná hvězda

Tajný rozchod s Prachařem?

Vše nasvědčuje tomu, že Linda Rybová zjistila, že žije dlouhé roky s nesprávným mužem.

Herečka Linda Rybová (48) se prý potají rozešla s manželem Davidem Prachařem (65). Je to pravda, nebo jen drby, které šíři někdo, kdo je chce rozdělit?


Stále krásná herečka ze seriálu Ulice Linda Rybová (48) září už několik let v nekonečném seriálu Ulice. Mladý kolektiv jí během natáčení maximálně vyhovuje, nabíjí ji energií.


Možná ale právě díky němu zjistila, že už spoustu let žije s mužem, který není tím osudovým. Herce Davida Prachaře (65) sice před lety odvedla od Dany Batulkové (66), ale možná z jejich manželství postupně vyprchala všechna vášeň.


Není tak divu, že se už dlouho neobjevili bok po boku ve společnosti a ani o vzájemné lásce nemluví. Náš zdroj z blízkého okolí tohoto páru dokonce tvrdí, že už spolu několik měsíců nejsou, Rybová prý měla manžela opustit, protože se s ním nudila.


Robert Kodym (57).

Slabost pro hudebníky

Pokud to je pravda, vlastně to není až takové překvapení. Kdy se totiž podíváme do historie, tak zjistíme, že dříve Rybová chodila s úplně jinými typy mužů, než je David Prachař. 

Asi jejím nejznámějším partnerem byl před více než dvaceti lety hudebník Robert Kodym (57). Toho dokonce dokázala Rybová zkrotit natolik, že si spolu užívali klidného domácího života.

Říká se, že s Davidem Prachařem (65) už dlouho neprožívá žádnou zábavu.

Byla to opravdu vášnivá láska

„Byli jsme spolu pět let a vedli jsme velmi domácký život. Většinou jsme byli prostě jen my dva,“ prozradila v rozhovoru.  Milovali se, ona byla jeho velkou múzou a objevila se i v několika klipech kapely Wanastowi Vjecy.

Rybová ale tehdy byla mladá, toužila objevovat, poznávat a nakonec se rozešli. Kodym ale nebyl jediným hudebníkem, který neodolal její kráse a půvabu.

Nějakou dobu randila také s Janem Kalouskem (62) nebo Janem P. Muchovem (52). Se všemi těmito muži si užívala úplně jiný život než se svým současným manželem Davidem Prachařem.

Začala se snad s Prachařem nudit?

Možná jí tak její „starý“ život začíná chybět. Podle našich informací se totiž měla svěřit kolegyni, že by ráda s manželem alespoň zašla na koncert, ale on prý raději čas tráví doma.

Pokud je tak nespokojenost v manželství Lindy Rybové dlouhodobá, není vyloučené, že skutečně Davida Prachaře opustila. Naše pátrání ale něco takového zatím neodhalilo. Klidně je tak možné, že se jedná jen o pomluvy, jež šíří lidé, kteří chtějí známý pár rozdělit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden