Můj čas na kafíčko

Tajný vztah dotáhl Karel Šíp až k druhé svatbě!

Můj čas na kafíčko

S Marcelou druhé dítě nechtěl, s novou ženou ale změnil názor!

Moderátor a bavič Karel Šíp (77) byl řadu let ženatý se zpěvačkou Marcelou Holanovou (71). Manželství ale ukončila jeho nevěra. Nejednalo se ale o obyčejný úlet, našel svoji druhou osudovou ženu!

Kdyby si tatínek Karla Šípa (77) ponechal své původní příjmení, asi by se nám dnes celé jméno oblíbeného moderátora a baviče vyslovovalo podstatně hůře. Jeho otec se totiž jmenoval Karel Hugo Feuerteil (†83). Znělo to moc německy, takže se rozhodl pro změnu. Ta měla být jednoduchá, stačilo prostě příjmení přeložit do češtiny.

Překlad se ale moc nepovedl. Tatínek si myslel, že Feureteil znamená „ohnivý šíp“. Šíp se ovšem německy neřekne Teil ale Pfeil. Dnes už je to jedno, protože Karel Šíp se stal velkým pojmem – a jak prohlásil Zdeněk Svěrák (86), je to

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden