Můj čas na kafíčko

Tajný vztah Micka Jaggera byl odhalen v Praze na Václavském náměstí!

„Stále se snažím pochopit, proč si moje nejlepší přítelkyně vzala život.“

Zpěvák Mick Jagger (75) ze skupiny Rolling Stones se nikdy netajil tím, že žije hodně divokým životem. Týkalo se to i jeho vztahů se ženami. Jedna z nich ho ale opravdu šokovala.

Jako jedna z největších rockových hvězd historie mohl mít Mick Jagger (75) tisíce žen. A také je měl! Do manželství vstoupil jenom jednou, alespoň co se oficiálního svazku týkalo. Jeho žena nebyla Evropankou, pocházela z Nicaraguy. Jmenovala se Bianca Pérez Mora-Mascias (73), ale do dějin se samozřejmě zapsala jako Bianca Jagger.

Byla to z obou stran láska na první pohled.

Žádná svatba, žádný rozvod

Biance muselo být jasné, že Micka nikdy nebude mít jen pro sebe. Už v době, kdy s ní zpěvák začal chodit, čekal dítě s jinou ženou, se kterou se krátce předtím rozešel. A protože Bianca sama rovněž přišla brzy do jiného stavu, stal se během několika měsíců legendární rocker dvakrát otcem. Pár spolu vydržel sedm let. Biance došla trpělivost, když se přesvědčila, že – řečeno jejími slovy - „Mick bere ženy jenom jako zákusky“. Další dlouhodobý vztah měl zpěvák s modelkou Jerry Hall (62). Přivedla mu na svět dokonce čtyři potomky, přesto nikdy nevstoupili do manželství. Jenom tak trochu. Řekli si totiž své „ano“ během neoficiálního obřadu na ostrově Bali. Ten ale nebyl právně závazný. S Jerry vydržel Mick devět let a s ohledem na to, že svatba nebyla platná, nekonal se vlastně ani rozvod.

Byla o 13 cm vyšší

V roce 2001 se Mick Jagger seznámil s krásnou módní návrhářkou L´Wren Scott (+49). Nešlo o nějakou bezvýznamnou ženu, ve světě módy si dávno byla pojmem. Její skutečné jméno znělo Laura Bambrough. Pocházela z Ameriky a začínala jako modelka. Tam ji objevil jeden fotograf, který jí poradil, aby odjela do Paříže. Pracovala s těmi nejprestižnějšími agenturami. Z modelky se vypracovala v uznávanou stylistku se zaměřením na luxusní oblečení a zálibou v detailech. V době, kdy se setkala s Mickem, měla za sebou už dvě krátká manželství. Okamžitě v sobě se slavným hudebníkem našli zalíbení a neřešili ani věkový ani výškový rozdíl. Mick byl jednak o 21 let starší a jednak o 13 centimetrů menší. O jejich vztahu veřejnost dlouho nevěděla, všechno se prozradilo, až když byli fotografy nachytáni v klubu Duplex v Praze. Zdálo se, že stárnoucí rocker se tentokrát doopravdy zamiloval.

První Mikeova žena Bianca.

Jediná, které byl věrný?

Ani v jednom z předchozích dvou manželství neměla L´Wren dítě. Toužila ale stát se matkou, už proto, že byla sama adaptaovanou – ujala se jí mormonská rodina. Mick se ale na dalšího potomka cítil už hodně starý a tak tuhle radost své partnerce nedopřál. Dvojice si nemohla užívat každodenního společného života, protože ji dělila práce. Mick koncertoval, L´Wren jezdila po přehlídkách. Byt si ale pořídili dohromady, v Londýně. Mohli si dovolit luxusní hnízdečko lásky za deset milionů dolarů. L´Wren možná byla jedinou partnerkou ve zpěvákově životě, kterou nepodváděl s jinými ženami. O to větším šokem pro něho pak musela být její předčasná a dobrovolná smrt.

S Jerry Hall má rocker dceru Elizabeth.

Dluhy nebo deprese?

V březnu roku 2014 pobývala L´Wrenn pracovně v New Yorku. Telefonem přivolala do svého apartmánu asistentku, ta ale po příchodu zůstala v šoku. Našla slavnou návrhářku oběšenou. Už předtím dlouhodobě trpěla silnými depresemi. Možná byly způsobené tím, že se její firma postupně dostávala do velkých dluhů. Mickovi to ale bohužel neřekla – ten by jí jako dolarový multimilionář určitě z problémů vytáhl. Sebevražda milované ženy rockera každopádně zdrtila. Nevěděl ani, proč to udělala, žádný dopis na rozloučenou po sobě L´Wren nezanechala. Po její smrti našel Mick útěchu u další mladé partnerky, baletky Melanie Hamrick (32). A přestože se předtím ve vztahu s L´Wrenn Scott na další děti necítil, stal se s mladou ženou, která by mohla klidně být jeho vnučkou, už poosmé otcem!

Zavřel se před světem a s nikým celý den nemluvil!

Bezprostředně po smrti L´Wrenn se Mick zavřel před světem a následujících 24 hodin vůbec nekomunikoval. Pouze trpěl v ústraní. Až potom vydal oficiální prohlášení, ve kterém mimo jiné uvedl: „Stále se snažím pochopit, proč moje láska ukončila svůj život tak tragickou cestou. Nikdy na ni nezapomenu.“ Později vyšlo najevo, že návrhářka trpěla i sebepoškozováním. Svět módy považovala za jediného ochránce, který pomůže člověku přežít skutečnou realitu života.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden