Můj kousek štěstí

Tak kde je nějaký ten chlap?

Samota tíží

Štěstí ve hře, neštěstí v lásce. V případě Vandy Hybnerové (53) by toto staré české přísloví znělo: štěstí v práci, neštěstí v lásce.

Dcera Borise Hybnera (†74) je jednou z našich nejobsazovanějších hereček, nejnověji ji můžeme vídat v seriálu ZOO coby Stáňu Smíškovou, ošetřovatelku lemurů.

Kde je Choura?!

Nejspíš jí spadl ze srdce obrovský kámen, protože se v době koronavirové izolace obávala, že už snad ani nedokáže znovu stanout před diváky a že se z té nečinnosti zblázní. „Mám pocit, že už dávno nejsem herečka,“ naříkala.

Ještě ke všemu prodělala komplikovaný covid-19 a ztrácela pak paměť, což je pro ženu její profese to nejhorší. „Nevzpomínala jsem si na názvy, na jména,“ hořekovala. Na pomoc jí naštěstí přispěchal Richard III.

Zní to zvláštně, ale díky zvukomalebným veršům v této Shakespearově divadelní hře, v níž hraje královnu Alžbětu, se blondýnce podařilo paměť opět nastartovat. To je ta dobrá zpráva. Ta špatná spočívá v tom, že Richard III. jako by byl jediným mužem, který se v její blízkosti vyskytuje.

Kam se jen poděl její mnohem mladší automobilový závodník Jakub Choura (40)? Cožpak už Vanda na lásku úplně rezignovala? Bohužel to tak skutečně vypadá.

Vstup zakázán

Herečka se s o třináct let mladším, sympatickým chlapíkem nikde neukazuje, a v minulosti se nechala slyšet, že si jej do baráku nepustí, neboť doma chce mít klid. Možná se i toto příkré prohlášení podepsalo na zhoršujícím se vzájemném vztahu.

„Jsem takový solitér,“ říkává o sobě exmanželka Saši Rašilova (49). Je nezávislá, emancipovaná a soběstačná, posedlá uměleckou prací a malou farmou na Vysočině. Kolik času jí asi tak zbývá pro eventuálního partnera?

Osamělé večery

Z osamělosti má strach. Dcery Josefína (28) a Antonie (24) vyletěly z hnízda a Vanda chodívá spát, jak říká, sama se sebou. „Máma usíná u filmu a já, obklopená psy a kocoury, koncentrovaně čtu,“ – popisuje večery na venkově.

Ráno vstává s kohoutím zakokrháním, vypije bylinkový čaj a pracuje celý den venku, stará se o spoustu zvířat včetně koní, poníků a ovcí, o zahradu, o stromy. „Existuje prý píseň, že každý chlap se zamiluje do holky od koní, ale jenom na chvilku. Proč tak mužům vadí, když žena miluje koně?“ diví se.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden