Můj kousek štěstí

Tak mi ukažte těch několik pohlaví!

S příchodem krásné devadesátky se naše hvězdná herečka a komička rozhodla napravit svět. Podle ní všichni blbnou a neměli by to dělat. Co?

To, co herečce, která se zcela zásadně podílela na úspěchu řady českých filmů a veseloher, vadí na dnešní době, je zmatenost. Lecos je vzhůru nohama a Jiřina Bohdalová to pojmenovává. V internetovém pořadu Prostor X si vzala na mušku otázku velice intimní.

„Když máme několik pohlaví... Vždyť je to proti zdravému rozumu. Já nevím, kde ta pohlaví mám... Jestli v podpaží... nebo jestli mi je tatínek zapomněl udělat? Tak mně je ukažte,“ uváděla do rozpaků mladého redaktora.

Být v tu chvíli na jevišti Televarieté, obecenstvo by se válelo po zemi smíchy. Ale Jiřina to myslela vážně. Stejně jako to, co prohlásila v Minišou u svého kamaráda Karla Šípa (76): „Byla jsem taková nedávalka...“

Ano, tahle ženská, ze které na filmovém plátně sršely jiskry, byla v životě věrná jen několika mužům. Jejich počet by se vešel na prsty jedné ruky. S otcem své dcery Břetislavem Stašem (92) přišla o panenství, a když se později rozvedli, s Radoslavem Brzobohatým (†79) byla dlouhých 12 let.

Muže nestřídala, ale proti svádění není. Možná i proto ji nedávno nadzdvihla kampaň Me Too, při které ženy žalují na muže, že jimi byly obtěžovány. Podle herečky lidi blbnou. „Svět je nemocnej a potřebuje vyléčit,“ říká herecká legenda.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden