Můj kousek štěstí

Tak nekonečně krásná

S make-upem se dá kouzlit, a co teprve, když pod něj použijete bázi.

Make-up, oční stíny, ale třeba i rtěnka, to vše nám pomáhá vypadat a cítit se lépe. A což takhle jejich efekt ještě zdokonalit a hlavně prodloužit?

Objevte kouzlo podkladových bází! Dovedou vyplnit drobné linky na tváři i na rtech a vylepšit výdrž dekorativní kosmetiky. Stačí jen vybrat ty pravé a pak je správně použít.

Vyberte si tu svoji

Podkladové báze pod make-up si poradí se spoustou drobných nedostatků. Jejich nabídka je poměrně široká. Můžete je mít bezbarvé i lehce tónované, s gelovou i hutnou texturou, rozjasňující, matující, určené pro aknózní nebo zralou pleť.

Aby báze dodala make-upu potřebný efekt, je jen potřeba vybrat tu pravou pro sebe podle toho, co vaše pleť potřebuje. Například pro mastnou a lesklou pokožku zvolte zmatňující bázi. Trápí vás unavená a zašedlá pleť?

Jedna vrstvička navíc udělá vaše líčení dokonalým.

Pak sáhněte pro bázi s rozjasňujícím účinkem. Zralá pokožka zase vysloveně prokoukne, když pod make-up nanesete anti-age vyhlazující bázi. Ta vyplní drobné vrásky a make-up se tak v nich nebude mít šanci usazovat a zbytečně je zdůrazňovat.

Vyhlazující báze pomáhá i v případě pleti v rozšířenými póry. Existují také speciální báze určené pod oční stíny nebo pod rtěnku. Ty mají šetrnější složení a pomáhají zaplnit jemné vrásky na citlivější a slabší pokožce. Oční stíny i rtěnka pak navíc vydrží mnohem déle.

Jak na to?

Ať už zvolíte bázi jakoukoli, vždy je nutné nanášet ji na dokonale vyčištěnou pleť ošetřenou pleťovým krémem nebo sérem. Poté, co se sérum či krém vstřebají, stačí nanést malé množství na obličej.

Před nanesením make-upu a korektoru opět počkejte, než se báze vsákne do pleti. A pokud vaše pleť potřebuje více osvěžit, můžete podkladovou bázi skladovat v lednici – chladivý přípravek pokožku probudí a výsledek bude ještě svěžejší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden