Moje šťastná hvězda

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek jsou zamilovaní jako na začátku. Tak romantickou žádost o ruku nešlo odmítnout

Moje šťastná hvězda

Svoji třetí manželku potkal, když mu nebylo v životě zrovna do zpěvu, a jejich zralá láska jen potvrzuje, že na zamilování se zkrátka není nikdy pozdě.

Zosobněný gentleman PETR ŠTĚPÁNEK (74) má za sebou tři manželství a tvrdí, že si nikdy nevybíral stejné ženy. S tou poslední oslaví 10. výročí, ale zamilovaní jsou stejně jako na začátku.

Když se narodíte do takové kumštýřské rodiny jako Petr Štěpánek (74), každého napadne, že herectví bude jediná možná volba pro vaši profesní dráhu. V jeho případě to prý ale bylo hlavně řešení, jak využít neutuchající energii hyperaktivního dítěte.

Petr byl navíc v mládí i velmi zdatný sportovec, závodně se věnoval atletice, volejbalu i plavání. Když ale nastoupil na DAMU, musel se rozhodnout, co chce víc. Byl zkrátka z domova naučený, že věci se mají dělat pořádně, a to by v případě sportovní vrcholové kariéry vedle herectví nešlo.

S bratrem vyráběli střelný prach

Na svoje dětství prožité mimo jiné po boku slavného hereckého barda Zdeňka Štěpánka (†71) a bratra Martina (†63) má mnoho krásných vzpomínek. Na návštěvu k nim chodila spousta známých a slavných osobností. S Martinem byli skoro jako dvojčata, i když

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden