Můj kousek štěstí

Tak to je partie snů!

Tohle tedy rozhodně nikdo nečekal! Dara Rolins (49) chodí s Pavlem Nedvědem (49). Doteď přísně utajený románek trvá už půl roku. Potkali se v italské Padově.

Rodina byla pro fotbalového boha vším. Vypadalo to, že po boku manželky, zdravotní sestry Ivany Nedvědové (47), spokojeně zestárne. Jenže krize středního věku se nevyhnula ani „Méďovi“. Stříbrnou svatbu už se svou ženou neoslavil.

Frnkl do náruče jezdkyně parkuru Lucie Anovčínové (26). Jeho žena si namlouvala, že se jedná o pomíjivý románek, v čemž se nemýlila. Nějakou dobu vše nasvědčovalo tomu, že se bohatý krasavec vrátí k rodinnému krbu. Potom přišel šok.

Grande prachy

Nejlepší fotbalista Evropy z roku 2003, někdejší hráč a nynější viceprezident Juventusu Turín se zamiloval do – Dary Rolins! Nic mu v lásce nebrání, je volný jako voda v řece, rozvedený. Manželství po sedmadvaceti letech zkrachovalo.

Popová hvězdička Rolins může skákat radostí. Fešák přezdívaný Grande Paolo vydělával svého času grande prachy, 250 milionů korun ročně, nyní si přijde na „pouhých“ třináct, ale ani to na ulici nenajdete…

Dceřin vzkaz

„Ivana je mojí první ženou a taky poslední,“ řekl blond snílek v roce 2003. Zlatý voči! „Ano, je to tak, jsem s Darinkou,“ hrdě nyní uvedl rodák ze Skalné u Chebu. „Nejedná se o románek. Jsme šťastní, že se nám povedlo nechat si to tak dlouho pro sebe.“

Setkali se v létě v Padově, kde v místní továrně šijí Dařinu džínovou kolekci (džíny vám prodá za 6 400 Kč). „Nejsme dokonalí, ale myslím, že máme oba srdce na pravém místě. I proto svého nového muže miluji,“ rozplývá se zpěvačka.

Kdo se raduje méně, jsou Nedvědovi potomci, Ivana (24) a Pavel junior (22). „Žádné stěhování do Čech rozhodně v plánu nemáme,“ vzkazuje dcera.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden