Moje chvilka pohody

Tak trochu lechtivá prezentace

Málem jsem se zhroutila, když se při prezentaci mezi fotkami produktů naší firmy objevily i moje velmi soukromé „porno“.

Nejsem zrovna odvážná žena, partnerský život nevyjímaje. Ke všem novinkám se vždycky stavím opatrně. Proto jsem byla zaskočená i tehdy, když si manžel pořídil nový foťák a rozhodl se ho otestovat v ložnici.

Sexy zábava

Zpočátku jsem se styděla, i když s manželem jsme spolu už patnáct let a rozhodně nemám problém být před ním neoblečená. Nakonec ale ostych padl a já se do objektivu smála jako puberťačka.

Přiznávám, že to nevázané focení nám rozproudilo krev v žilách a zároveň prodchlo naši ložnici romantikou, takže zanedlouho mi manžel v pevném objetí šeptal do ouška slova, která jsem od něj už dlouho neslyšela.

Důležitá prezentace

Dobrou náladu jsem si přinesla i s sebou do práce a dokonce ze mě spadla nervozita před důležitou prezentací. Měla jsem kolegům předvést práci za poslední měsíc.

Ke každému produktu naší firmy jsem vymyslela perfektní popis i vtipný slogan, pod kterými se měl prodávat, a připojila příslušnou fotku. Nejprve jsem odvyprávěla celou filozofii, se kterou jsem kampaň tvořila, a pak jsem spustila prezentaci. Jenže si představte, že místo fotek nových lodžií a balkónů najednou u textů vidím svoje prsa!

Místo lodžií ložnice!

Než jsem stihla doběhnout k notebooku a zastavit příval obrázků, spatřili kolegové ještě několik lechtivých fotek z naší ložnice. Prostě trapas nad trapasy. Celá rudá jsem se omluvila s tím, ať mi dají pět minut na vzpamatování. V útrobách počítače jsem mezitím vyhledala zálohovanou verzi prezentace, kterou jsem za peprných, ale v dobrém míněných poznámek kolegů spustila.

Manžel to pak ode mě doma samozřejmě schytal a dostal i dlouhé počítačové školení. Aby příště věděl, že když se ho počítač zeptá: „Chcete nahradit následující fotky?“ Má kliknout na odpověď ne!

Simona K. (44), Praha

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden