Můj kousek štěstí

Tak už si konečně řekli své „ANO“!

Tajná svatba

Zásnuby byly tak dramatické, že při nich hořelo. Tak moc hokejista k tenistce zřejmě zahořel láskou. K dalšímu kroku se ale odhodlávali dlouho. Nakonec svatbu perfektně utajili.

A už jsou svoji a všem vytřeli zrak tajnou veselkou.Tradice říká, že by se svatba měla konat do roka a do dne od zasnoubení. To ale v případě Lucie Šafářové (34) a Tomáše Plekance (38) bylo pasé. Rok dávno uplynul a svatební zvony stále mlčely. Plány jim zkřížila pandemie, a tak se odkládalo a odkládalo... až nakonec slavný pár všechny překvapil.

Mlžil schválně?

Zdálo se, že rodiče téměř dvouleté Leontýny se do svatby nehrnou a fakt, že jsou zasnoubeni, jim zatím stačí. Přece jen už samotné zásnuby stály za to. Během romantické chvíle chtěli vypustit zapálený lampion štěstí, ten se ale nevznesl, kam měl, a Plekanec tak místo romantického pokleknutí musel hasit.

Jeden by řekl, že na takový moment člověk jen tak nezapomene, všechny tedy překvapilo, když si hokejista při nedávném rozhovoru nemohl ani vzpomenout na datum, kdy svou milou o ruku žádal. „Konkrétní datum ti fakt neřeknu, ale bude to tak rok a půl,“ vzpomínal marně, nebo jen dobře předstíral svatební nezájem?

Napořád!

„Snad to nějaké léto dopadne, my na to nepospícháme. Nejsem pod tlakem,“ dodal stručně k otázkám veselky a dál to nechtěl rozebírat. V té době už však měl zřejmě o svém velkém dni jasno. Dva týdny nato se totiž dvojice pochlubila na internetu zamilovanými fotkami ve svatebním, ke kterým připsali „Ty a já napořád...“.

Světu tak oznámili, že do toho po tříleté známosti konečně praštili. A podařilo se jim to skvěle utajit. Svatbu prý chystali více než rok a nakonec se za přítomnosti rodiny a nejbližších přátel vzali v Beskydech. Z tenistky se tak stala paní Plekanec Šafářová.

Pod fotkou se okamžitě hromadily gratulace od fanoušků i kolegů. Asi nikoho nepřekvapí, že mezi gratulanty chyběla Tomášova bývalá žena Lucie Vondráčková (41).

Bývalí manželé si dlouho nemohli přijít na jméno, ale dnes si už oba žijí svými životy a spojují je jen jejich dva synové. Kdoví, zda svému exmanželovi popřála do nového manželství štěstí alespoň soukromě...

Vyrovná se mu?

Válečná sekyra mezi nimi už by mohla být zakopána, jelikož Vondráčková si letos konečně také našla partnera, herce a moderátora Petra Vojnara (45). Spolu vypadají jako dvě hrdličky, nemohli bychom se tedy divit, kdyby si zpěvačka po vzoru svého bývalého manžela také chtěla pořídit další dítě, a kdoví, možná i tady dojde na vdavky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden