Můj čas na kafíčko

Tak zamilovaná, že zapomněla na židli

Bude tomu už rok a půl, co se rozešla se svým manželem, někdejším bankéřem a dosud ředitelem pražského Dopravního podniku Petrem Witowským (51). Důvodem byl jiný muž.

Ale i po takové době je televizní moderátorka Světlana Witowská (48), jež tak statečně moderovala volební debaty, do svého tehdejšího objevu, diplomata Petra Koláře (59), zamilovaná jako školačka.

Petr Kolář (59).

Zpočátku jejich vztah dlouho tajila, ale nedávno pár dorazil na večírek do klubu Divadla Ungelt, kde je tradicí, že význační hosté donesou jako dar židli. Witowská s Kolářem už ji měli připravenou, byla to dokonce pravá thonetka, ale cestou z jihočeské chalupy před Prahou zjistili, že ji zapomněli.

„Museli jsme se Světlanou v Praze koupit jinou. Je stará sto let,“ vysvětloval diplomat. Rozvedená Witowská má z prvního manželství s moderátorem Robertem Zárubou (54) syna Viktora (20), z druhého manželství s Witowským syna Filipa (9), Kolář je vdovec se dvěma syny, z nichž ten starší starostuje na Praze 6. Jen aby krásná moderátorka nepřebrala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden