Můj kousek štěstí

Takhle se to má dělat, prosím vás!

Začít si s chudým mládencem? To by byla příliš drahá romantika!

Vdova po legendárním zlatém slavíkovi Ivana Gottová (46) má několik želízek v ohni. Kromě toho, že živí slávu svého muže, líčí také na další bohaté chlapy.

Vdova má práci, a dobře placenou, zdědí ji i dcery: musí pečovat o slávu zlatého slavíka. Ivana Gottová (46) přesto nenechává nic náhodě, a pokud jde o muže, loví tak vysoko, jak jí vlastní společenské postavení dovolí. Na narozeninách hudebníka Karla Vágnera (80) byla s Leonem Tsoukernikem (48), podnikatelem ruského původu a majitelem kasin, ale především miliardového jmění.

Na takovou ostrou „střelbu“ musí chudák nejstarší Gottova dcera Dominika (49) koukat v němém úžasu. Tedy... on, pravda, ten úžas příliš němý není, dcera, která po smrti svého otce v podstatě „ostrouhala“, se občas ozývá, že by jí mělo něco kápnout, že se kdysi dědictví tak úplně nezřekla, k čemuž ji vytrvale ponouká její finský manžel Timo Tolkki (56), ale nemá to valného významu.

Ivana Gottová (46) je tvrdá byznysmenka a jednou ten kšeft proběhl, tak co na něm měnit... A nemá čas se tím zabývat. Myslíte, že jméno Karla Gotta se na nejvyšší příčce popularity udrží samo?

Jistě, ještě dlouho bude žít spousta slavíkových pamětníků, kteří na něj nikdy nezapomenou, ale rodí se nová generace a ta má své idoly. Třeba Marka Ztraceného (37), nebo Terezu Maškovou (26). Je zřejmé, proč se tihle a jim věkově podobní ocitli mezi účinkujícími koncertu Pocta Karlu Gottovi.

Ivana Gottová totiž ví, že její zesnulý manžel bude vydělávat tak dlouho, dokud budou lidé na legendu vzpomínat a budou ochotni jen za vzpomínku utratit až 2 190 Kč.

Je to šikovná obchodnice, která už profitovala na dokumentárním filmu Karel a nedávno prodala za tučnou sumu jeho práva i do německy mluvících zemí. Na trh se dostane i DVD s bonusovými scénami, které ve filmu nebyly, stále se o Gottovi prodává kniha...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden