Můj kousek štěstí

Taková nenormální rodinka

Hana Gregorová (63), Ondřej B.Gregor (33), Taťána K. Gregorová (28)

Kolem rodiny herce Radka Brzobohatého (†79) je v posledních dnech neobvykle rušno. Nejdřív se syn Ondřej (33) vzdal slavného příjmení a oženil se s Misskou a nyní se prý bude vdávat i jeho matka Hana Gregorová (63)! Její vyvolený je ale ženatý a mladší než vlastní syn.

Když si muzikant Ondřej Brzobohatý (33) měnil své příjmení na Gregor a zdůvodňoval to tím, že se prý v zahraničí jeho jméno špatně vyslovuje, téměř nikdo jeho odvážnému kroku nerozuměl. Vždyť právě on nesl jako jediný z celé rodiny příjmení po svém slavném otci Radoslavu Brzobohatém (†79), po kterém zdědil talent i krásu. Záhy se však ukázal pravý důvod této velké změny. Ondřej se stal poslední červnový den manželem krásné Miss World Taťány Kuchařové (28) a sebe i jí tak překřtil na Gregorovi. Největší radost tak zřejmě udělal své mamince Haně Gregorové (63). Ta v posledních měsících jen září štěstí. A není to rozhodně jen proto, že se její syn tak výhodně oženil, ale hlavně proto, že je sama zamilovaná až po uši.

Milenec je mladší než syn

Jak už však dnes ví snad úplně každý, její vyvolený Ondřej Koptík (31) je o dva roky mladší než její vlastní syn a je dokonce ženatý. Přesto oba dva krátce po svatbě „mladých“ šokovali celé Česko svým prohlášením. Svou vyvolenou Hanu Gregorovou se totiž chystá mladík prý už velmi brzy požádat o ruku!

Bude další svatba?

"Ta tužba tam je! Mě se chce, ale na mně to nezáleží," nechal se slyšet mladičký Ondřej Koptík, který je však stále ve stavu manželském a má dokonce dvě malé děti. Obřadu prý tak brání už jen rozvod s bývalou manželkou a Koptík prohlásil, že by celou záležitost chtěl uzavřít během měsíce. Hana Gregorová jeho slova jen potvrzuje a dodává, že svou svatbou hodlá všem jak se říká vypálit rybník. Můžeme se snad tedy ještě v létě těšit na další výjimečnou svatbu?

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden