Moje šťastná hvězda

Takovou kritiku nečekal

Tak tohle se příliš nepovedlo. Oblíbený zpěvák a hitmaker Michal David (60) se po delší době rozhodl udělat něco hezkého pro své fanoušky a tak trochu i pro sebe.

Rozhodl se proto uspořádat internetový koncert, který by se vysílal z pražského divadla Broadway. Podle Michala to byl skvělý nápad, který by mu mohl vydělat alespoň nějakou tu korunu navíc.  Ale s úspěchem se bohužel nesetkal.

Přestřelil cenu?

Podle fanoušků to Michal s cenou za lístek dost přepálil, 690 korun za internetový koncert se jim zdá opravdu moc. Zpěvák takovou odezvu nečekal a začal se bránit.

„Jen pro vaši představu, Leoš Mareš již odvysílal tři takové streamované online přenosy a jeho přístupový kód/vstupenka stála 1000 Kč,“ narážel na svého hudebního soka, který si na podobných koncertech vydělal pohádkové peníze. Michal David chtěl jít asi v jeho šlépějích, ale zatím mu to příliš nevychází.

Zkusí, co to dá

Michal sice neustále opakuje, že o peníze mu nejde, na druhou stranu o nich ale  také pořád mluví. Údajně chtěl výdělek z koncertu věnovat na charitu, je ale jasné, že sám měl určitě v plánu pro sebe také něco „trhnout“, vždyť jde o jeho obživu.

I když někteří fanoušci nejsou s cenou za jeho lístek spokojeni, věří, že někdo si ho nakonec přece jenom koupí. Koncert tedy i tak uspořádá a uvidí, jak to dopadne.

Mohlo by se ale také stát, že tím přijde o hodně svých příznivců, což by zřejmě nechtěl. Lidé na něm totiž vždy obdivovali právě jeho velkou skromnost, ale ta se očividně kamsi vytratila. Stojí za tím asi současná nejistá situace, těžko ale říct, zda to jeho přívrženci někdy pochopí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden