Můj kousek štěstí

Takový výbuch zřejmě nečekala

Momentálně účinkuje Veronika Kubařová (34) v seriálu televize Prima Hvězdy nad hlavou, hraje ztřeštěnou učitelku. Málokdo by věřil, že práce na seriálu z venkovského prostředí může být nebezpečná, ale je tomu tak.

Scénář Hvězd nad hlavou předepisoval výbuch, který měla zavinit právě energická učitelka. Omylem ve stodole převrhla baňky připravené na ohňostroj, a neštěstí bylo na světě. Kurážná Veronika Kubařová se nenechala nahradit kaskadérkou, a dodnes toho nepřestává litovat.

Bylo to o vlásek. Veronika Kubařová a Lukáš Příkazký zažili dobrodružství, o které příliš nestáli.

„Fakt jsem si hledala místo, kde bych se cítila bezpečně,“ popisuje vyděšená kráska. Nabízí se otázka, jak dalece je během natáčení zajištěna bezpečnost – když polekaní herci chaoticky prchají z „placu“ ve snaze zachránit si zdraví, možná i život.

Aspoň že tam nestříleli jako nedávno herec Alec Baldwin (63), jenž ostrým nábojem, který neměl ve zbrani co dělat, smrtelně zranil kameramanku. Do stodoly se pak ještě přesně dle scénáře vrhl Lukáš Příkazký (36) coby učitel Zemánek, v dýmu a za výbuchů petard tmavovlásku našel a zachránil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden