Můj čas na kafíčko

Talisman pro štěstí

I když jsme obklopené moderní technikou, stejně věřím na něco vyššího, co ovlivňuje celý náš život. A tak doufáme, že nám někdo nebo něco pomůže, abychom všechno zvládli. Zkuste si vyrobit magický talisman pro štěstí, lásku i bohatství.

Vyzkoušejte rostlinnou magii, která přivolá muže do vašeho života nebo způsobí, že se budete víc setkávat s lidmi, s kterými vám bude krásně a ostatní k vám budou najednou pozornější. Talisman k přivolání a posílení lásky by měl obsahovat některé z těchto rostlin: astra, azalka, chrpa, květy ibišku, jalovec, kardamon, kořen lékořice, levandule, růže, rozmarýn, vanilka. Účinek talismanu zesílíte třeba provoněním sáčku levandulí, pomerančovníkem nebo gardenií. Na barvu sáčku je nejvhodnější zelená.

Přivolejte si hojnost a peníze

Kouzlo zvyšuje smysl a cit pro to, jak máte s penězi nakládat Můžete je získat formou daru nebo dědictví. Čarování se může projevit i zvýšením výplaty nebo tím, že vám někdo vrátí dluh. Představujte si při výrobě talismanu, na co chcete peníze využít. Talisman k získání peněz by měl obsahovat: bazalku, heřmánek, hrách, jetel, kořen kostivalu, majoránku, makovici, mátu, zrna pšenice, prášek z oddenku zázvoru. Talisman by měl vonět po citrusu, mátě nebo pačuli, jeho vhodná barva je červená.

Jak aktivovat váš talisman?

Talisman zbavte negativních sil a omyjte ho proudem tekoucí vody. Pak ho vysušte a podržte v dlaních, aby načerpal vaši energii. Intenzivně při tom myslete na své přání. Talisman pak dejte na jeden den na parapet a nechte ho nabít slunečními paprsky. Pak ho noste všude u sebe. Můžete ho i navléknout na šňůrku a nosit jako přívěsek na krk, či na ruku. Když se vaše přání splní a chcete do talismanu vložit přání nové, tak ho opět umyjte a při jeho zahřívání v rukou se soustřeďte na nové.

Můžete použít i oblázek

Kromě magických rostlinných sáčků si můžete vyrobit i jednoduchý talisman, který bude vyjadřovat to, po čem toužíte. Může to být i malý oblázek, na který temperami namalujete svůj specifický symbol, který právě pro vás nejvíc znamená. Pokud malovat příliš neumíte, stačí namalovat i zcela jednoduchý a jasný symbol. Například srdce, pokud toužíte po lásce, či čtyřlístek, pokud toužíte po štěstí. Nechte barvy zaschnout a pak vše přelakujte bezbarvým lakem na nehty, aby se symbol nerozmazal.

Připravte se na magický obřad

Na bílý talíř položte talisman a přikryjte ho pravou rukou. Levou ruku dejte na srdce, podívejte se na oblohu a odříkejte magickou formuli: „Prosím ať mi voda, oheň, vzduch a země dají sílu, abych s magickou pomocí tohoto talismanu dosáhla všeho, po čem z celého srdce toužím. Ať má můj talisman takovou sílu a kvalitu, aby splnil má přání.“ Talisman otočte a postup ještě jednou opakujte. Pak ho navoňte příslušnou esencí vybraných rostlin. Teprve pak bude připraven k tomu, aby vás chránil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden