Moje šťastná hvězda

Talisman pro štěstí

Moje šťastná hvězda

Ke každému znamení se hodí jiný amulet a talisman. Noste jej pořád u sebe!

Pokud ještě nemáte svůj ochranný talisman, poradíme vám, co vám přidělily hvězdy. Někdo bez amuletu či talismanu ani nevychází ven. Přinese vám  jistotu, když budete stát před důležitým rozhodnutím.

Beran

Koňská podkova

Jste paličatí a přesvědčení, že nepotřebujete žádnou pomoc. Když ale i vám dojdou síly a naložíte si toho víc, než dokážete unést, je pro vás nejvhodnějším amuletem malá koňská podkova pro štěstí. Klidně i v podobě přívěsku na řetízek nebo náramek. Koňská síla a tvrdost železa jsou pro vás ty správné symboly.

Býk

Porcelánoví sloni

Máte ve zvyku přistupovat k životu s humorem a nadsázkou, a tak proto s oblibou sbíráte cokoli, co vám přináší štěstí a životní klid. Nejlepší je, když se neupnete jen na

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden