Můj kousek štěstí

Táňa Gregor Kuchařová: Ostuda jako hrom!

Kde jsou ty krásné časy, kdy s nynějším manželem, Ondřejem Gregorem Brzobohatým (34), teprve chodila! Tehdy vše vypadalo idylicky. Miss World Táňa Gregor Kuchařová (29) se domnívala, že když se vdá do populární herecké rodiny a spojí osud se synem všemi milovaného Radka Brzobohatého (†79), čeká ji zářivá budoucnost.

Bohužel, kráska se přepočítala, právě tím, že se přivdala do poměrně výstřední a ostře sledované familie, si přidělala velké množství problémů. Když pomineme tragikomickou aférku týkající se manželova těžko pochopitelného přejmenování z Brzobohatého po otci na Gregor po matce, těžkou hlavu dělá mladým manželům právě Ondřejova matka, Hana Gregorová (65).

Ta svůj legendární výrok: Když do pekla, tak na mladém koni, bohužel proměnila ve skutečnost. Pořídila si mnohem mladšího milence Ondřeje Koptíka (34), který ji po rozchodu veřejně zesměšňuje. Médiím poskytuje intimní informace v podobě fotografií, videí či neslušné poezie na adresu nebohé "bejvalky".

Jak tuto celostátní ostudu nese snacha Táňa? Raději mlčí. Její muž tvrdí, že Koptíkovo zoufalé konání nebude ani komentovat. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden