Moje šťastná hvězda

Táňa Vilhelmová a Vojta Dyk: Má Dyk problém počít další dítě?

Oba velmi toužili po společném dítěti, nicméně se jim to moc nedařilo. Zpěvák Vojta Dyk (33) a herečka Táňa Vilhelmová (40) netušili, v čem je problém a proč se jim zplození potomka nedaří. Nakonec se na ně ale usmálo štěstí a Vilhelmová po čase porodila jejich společného syna Aloise (6).Oba byli velmi šťastní, že se jim konečně splnil jejich sen. A její partner Vojta Dyk považuje jejich syna Aloise za boží zázrak.

Tajil intimní problém

Nedávno se o celé situaci kolem dítěte a otěhotnění své partnerky Dyk rozpovídal v jednom rozhovoru a zdá se, že se rozhodl o celé situaci promluvit hezky na rovinu.

Přiznal, že měl jisté choulostivé problémy se svými intimními partiemi, konkrétně s varlaty, a nejspíš to byl důvod, proč jim dělalo problém syna zplodit. Všichni si celou dobu mysleli, že chyba je právě na straně Vilhelmové.

I dnes, kdy herečka neustále mluví o dalším dítěti, které se stále nedaří počít, se všichni domnívali, že její biologické hodiny už možná dotýkaly. V minulosti totiž problém s otěhotněním neměla, a ještě když byla vdaná za producenta Pavla Čecháka (44), tak porodila syny Cyrila (11) a Františka (14). Údajně i ona sama začínala dávat vinu sobě a svému věku. Pak ale přišel Vojta Dyk s šokujícím přiznáním. Nejspíš se chtěl vyhnout posměškům a urážkám, které by na jeho adresu směřovaly.To se mu sice povedlo, ale na druhou stranu to všechno odnesla Táňa.

Boží zázrak?

Vojta sám totiž přiznal, že si myslí, že to byl doopravdy zázrak, jinak si to vysvětlit prý neumí. V současnosti by prý Vilhelmová chtěla mít holčičku, ale oběma jim je nejspíš jasné, že to bude běh na pěkně dlouhou trať.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden