Moje sladké tajemství

Táňa Vilhelmová: Další dítě? Spíš odcizení!

Utíká od Vojty, protože už ho nemůže vystát?

Mezi herečkou Táňou Vilhelmovou (39) a zpěvákem Vojtou Dykem (32) je v poslední době zřejmě pořádně dusno. A důvod? Táně totiž prý leze Vojta občas pořádně na nervy!

Herečka Táňa Vilhelmová (39) šokovala prohlášením, že nejradši tráví čas o samotě. Takové přiznání ale asi jejího partnera, zpěváka Vojtu Dyka (32), nepotěší. „Trpím, když aspoň jednou do týdne nemůžu být sama. Myslím absolutně sama, i bez Vojty,“ prohlásila. Znamená to snad, že mají problémy?

Odsouzeni k rozchodu

Když se dali dohromady, všichni jen kroutili hlavami. Šuškalo se, že se k sobě vůbec nehodí a že je Táňa o sedm let starší, což nemůže ve vztahu dělat dobrotu.

Ve společnosti vypadají šťastně. Klape jim to ale opravdu?

Navíc se proslýchá, že je Táňa umí být občas pěkně drsná, a tak některé fanynky nemohly přenést přes srdce, že „jim“ ukradla mladého a pohlédného Vojtu. Jejich manželství zkrátka nikdo nevěřil, a teď se ukazuje, že možná měli pravdu.

Další dítě?

Společně vychovávají tři děti, dvě z předchozího manželství Táni s Pavlem Čechákem (42) Františka (12) a Cyrila (10) a jejich syna Aloise (4). Jenže jak se zdá, Táňa bojuje se svým svobodným duchem .

Přijde další dítě, nebo spíš rozchod?

„Pro mě je důležité, aby ženy i muž měli v manželství i svůj vlastní život a záliby,“ řekla. To je ovšem něco, co se při tak velké rodině dá splnit jen těžko. Místo dalšího všemi očekávaného díěte by tedy mohl přijít spíš rozchod. Zvlášť, když se ještě ani nevzali..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden