Taštičky s brynzou a slaninou

Jednoduchý a rychlý recept, u kterého se jednoznačně musíte soustředit na výběr kvalitní brynzy, která je nezbytnou součástí pokrmu.

Ingredience: 250 g hrubé mouky, 200 g brynzy, sůl, voda podle potřeby, 1 větší cibule, 100 g slaniny, olej

Postup: Hrubou mouku smícháme s vodou a špetkou soli. Vzniklé těsto rozválíme na cca 3 mm, rozkrájíme na čtverečky. Na každý díl dáme lžičku brynzy, přehneme, okraje stlačíme a tím vytvoříme taštičky. Vaříme v mírně osolené vodě. Na pánvičce si mezitím osmažíme nakrájenou cibuli se slaninou dozlatova. Nakonec všechno smícháme. Taštičky podáváme vždy teplé, na studených si nepochutnáte.

reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden

reklama