Moje sladké tajemství

Táta z Terezy Brodské mít herečku nikdy nechtěl, ale nebylo mu to moc platné

Moje sladké tajemství

Tereza Brodská (56) to ve svých začátcích rozhodně neměla lehké. Její rodiče Jana Brejchová (84) a Vlastimil Brodský (†81) si navíc nepřáli, aby se vydala v jejich stopách.

Její kariéra je sice v porovnání s tou jejich o trochu méně zářná, své místo si však v našem malém hereckém rybníčku dokázala vydobýt.

Zásadní rozdíl mezi Terezou Brodskou (56) a jejími rodiči je patrný na první pohled. Zatímco oni dávali jako velevážení herci do své profese celé své srdce, jejich dceři na kariéře zase až tak nesejde. Pro ni je totiž důležitá především rodina.

A i přesto, že v současné době nemá nouzi o zajímavé role a vrátila se po dlouhých letech opět na prkna, která znamenají svět, rozhodně nechce práci

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden