Můj kousek štěstí

Taťána Brzobohatá: Naráz spořádá dvě čokolády. Nervy v háji?

I pro Miss World 2006 je současná zlá doba extrémně náročná. Blondýnka se tím netají.

„Ten lockdown je strašně dlouhý. To jsme si říkali už na jaře, říkali jsme si to i na podzim. Teď je to už neudržitelná situace,“ podotýká s povzdechem. „Musím říci, že jsem měla určité období, kdy jsem si říkala, jestli tohleto celé vůbec dává smysl, a ptala se, jak dlouho to bude trvat.“


Prošla si krizí, která vyvrcholila o Vánocích, kdy se musela izolovat od rodičů, neboť onemocněli covidem-19. Stýskalo se jí, byla smutná. Trápil ji pocit, že nevidí světlo na konci tunelu. Aby toho nebylo málo, manžel, muzikant Ondřej Brzobohatý (38), bývá často pracovně pryč, cestuje, samozřejmě pokud pandemie dovolí, do Jižní Koreje nebo do New Yorku, kde se schází s producenty a hudebníky.

Co na to Taťána? Líbí se jí pozice slaměné vdovy? Zareagovala netradičně: čokoládovou terapií. Ve spolupráci s pražskou čokoládovnou vymyslela sedm typů čokolád podle různých nálad, nejraději má láskyplnou, mléčnou s růží a jahodami.

„Jsem schopná za večer sprásknout dvě tabulky,“ říká. Pro osamělou ženu lepší lék patrně neexistuje. Tedy ano, ale ten je pro manželství velice nebezpečný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden