Můj kousek štěstí

Taťána G. Brzobohatá: Kdy plánuje dítě? V pětačtyřiceti?

Tvrdošíjně odkládá mateřství. Je to rozumné? Táňa Brzobohatá je roky vdaná, dobře situovaná, kariéru namířenou směrem do světa krásy vykazuje oslnivou: dokázat víc než dokázala ona vítězstvím v Miss World ve Varšavě roku 2006 prakticky nelze. Do jaké míry je tedy nezbytné do omrzení vydělávat peníze? Proč si po sedmi letech manželství s Ondřejem G.


Brzobohatým (37) raději nepořídí miminko – což by se v jejím věku už pomalu nabízelo? „Práce na miminku úplně není na pořadu dne,“ odpovídá oslnivá kráska s rozpačitým úsměvem na neustálé otázky novinářů, aniž považuje za nutné vysvětlit, proč tomu tak je.

To by totiž veřejnost zajímalo ze všeho nejvíc. Proč? Přitom v uplynulém období stavu nouze, kdy byli nuceni trávit spolu dvacet čtyři hodin denně, měli jeden na druhého času ažaž.  

„Ondřej vařil, já jsem se věnovala nadaci, a když jsme měli pocit, že je toho moc, šla jsem si zaběhat. Žádné přetlaky ani neshody nebyly. Při našich profesích to není obvyklé, abychom na sebe měli tolik času a že se můžeme vídat tak často,“ uvedla k pandemii Táňa.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden