Můj kousek štěstí

Taťána Gregor Brzobohatá: Má, nebo nemá talent?

Plavovlasá kráska, za svobodna Kuchařová, později Gregor Kuchařová, nyní Gregor Brzobohatá, promluvila o svém soužití s manželem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (35) a o svých ambicích.

Odmítla podezření, že by jí partner, herec, hudební skladatel a producent, jakýmkoli způsobem "přihrával" role. O hraní v muzikálu kráska nestojí, stejně jako ji nepřitahují prkna, která znamenají svět.

"Pokud mě něco z téhle branže zajímá, tak je to film, který jsem si už vyzkoušela," pronesla modelka. A je to venku! Blondýnka by ráda dobyla filmová plátna. Už jsme jí ostatně mohli vidět v televizní inscenaci Správnej dres, mihla se rovněž v seriálu Gympl, a zřejmě se jí to zalíbilo.

"I teď se nabídky občas objeví, ale buďto je nemůžu přijmout z časových důvodů, nebo mi nepřijdou zajímavé. Určitě se tomu ale nebráním," ujistila vycházející filmová hvězda s úsměvem. Choulostivá otázka, zdali má, anebo nemá talent, ji netrápí.

To už musí posoudit sám divák. "Když bude hezký scénář, pěkná role, fajn režisér a dobrá parta, tak proč ne," souhlasí blond bohyně s pracovní nabídkou, která prozatím nepřišla. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden